Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

HR-manager

Rotterdam
32-40 uur

Onze missie? “Realizing a positive future around the globe”

De wereld verandert snel, en niet altijd ten goede. Wij zijn hier om bij te dragen aan een positievere wereld. We geloven dat dit alleen mogelijk is, wanneer wij grote merken en bedrijven meenemen in deze missie. Hiervoor ontwikkelen wij toekomstbestendige strategieën en gebruiken nieuwe technologieën om mensen in staat te stellen mens te zijn. We combineren data, creativiteit en technologie om diensten, businessmodellen, platforms en campagnes te ontwikkelen die bijdragen aan een positievere wereld. We blijven verbeteren om de beste te worden. “Because size does matter when you want to make an impact.”

Waarom zou je hier willen werken?

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Verschillende mensen met een verschillende skillsets en achtergronden, maar met dezelfde positieve mindset, die samenwerken om “het nieuwe” neer te zetten. Door onze verschillende digitale expertises – van developers tot data engineers tot motion designers – kunnen wij teams neerzetten die elke uitdaging aankunnen. “Diversity to make a positive impact.”

Wat kom je hier doen?

Als onze HR Manager ben een belangrijk onderdeel van ons People & Culture team. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor dat onze mensen graag bij ons willen blijven. En daarom weet je precies wat er speelt in het bedrijf en de verschillende teams. Deze kennis en ervaring breng je over naar de je andere People & Culture teamleden en zet je om inspirerende acties. Samen zorgen jullie ervoor dat onze cultuur gewaarborgd wordt. Onze mensen maken ons tot wie we zijn. Hun “happiness” is daarom voor ons, één van onze belangrijkste actoren. Iedereen moet het gevoel hebben dat zij volledig zichzelf kunnen zijn in een omgeving die een uitstekende werk-privé balans ondersteunt.

Hoe we dat doen? Belangrijk in onze nieuwe HR Manager vinden wij dat jij, met jouw know-how en overtuigingskracht, de zogezegde lijntjes uittekent. En het is helemaal prima wanneer deze buiten het vakje kleuren. Natuurlijk hebben we al een basis staan. Thema’s die er voor dit jaar sowieso opstaan zijn; het opzetten van het People & Culture team, “diversity & inclusion” en talent ontwikkeling. What else? Daar hebben wij jou voor nodig!

Onze ideale collega?

 • Heeft ervaring opgedaan binnen een soortgelijke HR rol
 • Is minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Weet een strategische mindset en uitvoerende zaken uitstekend te combineren
 • Is enthousiast, een tikkeltje eigenwijs én neemt een hoog energielevel mee
 • Overtuigingskracht is jouw “middle name” en je weet daarin te schakelen met alle diverse persoonlijkheden
 • Beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal

Wat kunnen wij jou aanbieden?

 • Werken vanuit één van onze kantoren op prachtlocaties. In dit geval in Rotterdam, in de Van Nelle Fabriek
 • Je wordt vergezeld door hardwerkende collega’s die, net als jij, veel energie krijgen van de bouwfactor
 • Een marktconform salaris tussen de € 3.250 en € 5.200 bruto per maand
 • Iedere dag de mogelijkheid om te sparren met collega’s uit diverse disciplines. Wij geloven namelijk in de kracht van samenwerken
 • Legendarische (thema-)feestjes – die zijn tenslotte eindelijk weer mogelijk 🥳
 • Een nette pensioenregeling. Bij DotControl zorgen we ervoor dat alles toekomstbestendig is — dus ook je oudedagsvoorziening
 • Gratis dagelijks verzorgde lunches met je collega’s
 • Wekelijks een donderdag- en/of vrijdagmiddagborrel om successen te vieren – of gewoon zonder reden 😉
 • Een goede thuiswerk regeling voor de hybride werkers onder ons
 • Leuke gadgets op de werkplek, zoals een voetbaltafel, pingpongtafel of drone

Is het een ja?

Je kunt ons echt alles over jezelf vertellen als we elkaar ontmoeten, dus een liefdesbrief van vijf pagina’s hebben we niet nodig. Een cv of LinkedIn profiel die up-to-date is, is dan wel weer handig.

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met onze Corporate Recruiter Laura via 06 14687987

Details

Plaatsingsdatum
06 mei 2022
Salaris range
3250 - 5200
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur