Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

HR Generalist

Rotterdam
96 uur

Dit zijn wij, FRMWRK. Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie! FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 25 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien met de inzet van Magento 2 en Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze klanten blijven groeien, ook jouw groei in je kennis en kunde stellen we voorop. Het is daarbij van belang om te weten welke ambities je koestert en welke ervaring je hebt opgedaan. Wij willen het beste uit jou halen, zodat je zo optimaal mogelijk kan meewerken aan onze successen. Want FRMWRK ontwikkelt.

In jouw rol als HR Generalist sta jij centraal binnen ons bureau. Het ene moment ben jij bezig met de werving en selectie van kandidaten, een volgend moment organiseer jij weer een goede onboarding voor nieuwe FRMWRK’ers, of ondersteun jij onze Talent ontwikkelaar in de doorgroeimogelijkheden van de FRMWRK’ers. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het goed laten uitstromen van FRMWRK’ers.

Jouw missie is om ons bureau zo vloeiend mogelijk te laten lopen door verschillende verantwoordelijkheden in alle gebieden van HR op je te nemen. Jij bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe FRMWRK’ers, zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten, dat er genoeg aanwas is en je monitort het hele werving & selectieproces. Dit houdt in dat je het hele sollicitatieproces van kandidaten begeleid. Heb jij een nieuwe collega aangenomen? Dan zorg je er vervolgens voor dat diegene in open armen bij ons wordt ontvangen en de hele onboarding vlekkeloos verloopt. Verder ondersteun jij je collega’s uit het HR team met uiteenlopende taken. Deze uiteenlopende taken kunnen bestaan uit het updaten van personeelsdossiers en status veranderingen, vakantiedagen en ziekteverlof in ons digitale HR-systeem Personio, als ook het monitoren van de ontwikkeling van onze FRMWRK’ers en onze Employer Brand optimaliseren. Jouw missie is om de gehele instroom, doorstroom en uitstroom van FRMWRK’ers te voorzien. Helaas horen hier ook exitgesprekken bij, waarbij jouw missie is om ex-FRMWRK’ers ambassadeur te laten zijn van FRMWRK.

Details

Plaatsingsdatum
03 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
96 uur