Growth Marketing Consultant – Vidda Digital
32 uur
Stel de groei-strategie op voor een klant en werk samen met het growth team van Vidda Digital om tot goede resultaten te komen.

Voor Vidda Digital zijn we op zoek naar een Growth Marketing Consultant.

 

Als Digital Marketing Consultant verdiep je je in de business van onze klanten. Met jouw strategische visie, concrete adviezen, roadmaps en concepten boek je mooie resultaten voor onze klanten en ben je een gewaardeerd sparringpartner voor ze. Jij bent pas tevreden als zij dat zijn; het liefst overtref je zelfs hun verwachtingen.

Met wie doe je dit?

In deze functie werk je nauw samen met de andere digital consultants, developers en onze specialisten op gebied van Design, Marketing Automation, SEO, Social Media, Google Ads, Copy-writing etc.

Wat breng je mee?

Je realiseert de doelen van onze klanten door vanuit een growth-marketing mindset te werken. Als geen ander ben je daar goed in, want je bent analytisch, commercieel en goed op de hoogte van de laatste trends rondom growth marketing. Je vertaalt inzichten uit data naar een helder advies waarmee je de harten van onze klanten verovert. Je vindt het leuk om jouw uitgebreide kennis en ervaring te delen met collega’s en samen te werken om voor alle klanten het maximale resultaat te bereiken.

Jij

  • Hebt een masterdiploma in de richting van marketing, communicatie of bedrijfskunde;
  • Beschikt over minimaal 3-5 jaar werkervaring op online marketing-gebied bij een digital agency of grote corporate (van campagnemanagement, SEO, SEA, conversie-optimalisatie, data-analyse en Google Analytics tot strategisch advies), dus je bent een echte T-shaped online marketing professional;
  • Doorgrondt gemakkelijk organisaties, businesses en processen en kan complexe materie terugbrengen naar begrijpelijke taal;
  • Bent in staat om klanten te overtuigen van je advies en als consultative seller business te genereren;
  • Bent ondernemend en initiatiefrijk;
  • Bent communicatief sterk en drukt je professioneel uit in het Nederlands en Engels;
  • Hebt een streepje voor als je ervaring hebt met marketing automation tools;
  • Bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Details

Plaatsingsdatum
21 jun 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 uur