Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Google ads / SEA specialist

Amsterdam
32-40 uur

Wij zijn op zoek naar... jou?

Google ads / SEA specialist
32-40 uur per week – Amsterdam

Online campagnes, jij weet er wel raad mee. Google Ads en SEA kennen voor jou geen geheimen. Sterker nog: het zijn je grootste vrienden als het gaat om het halen van de beste resultaten!

Ben of ken jij die initiatiefrijke, betrouwbare en scherpe collega bij wie we gerust het mediabudget van onze opdrachtgever in handen kunnen leggen? Dan maken we heel graag kennis.

Wij zijn Key Agency

Van branding tot performance, van campagne tot website, wij hebben alles in huis om onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen. En dat doen we dus ook, met bijna 40 digitale specialisten onder één dak. We hebben het druk, daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Wat jij gaat doen

Op basis van de mediastrategie zet jij campagnes op voor onze opdrachtgevers. Of het nu om SEA-, Google Display-, Shopping- of YouTube-campagnes gaat; jij weet de weg. Nieuwsgierig en onderzoekend als jij bent, monitor je ze nauwlettend. Loopt er iets niet zoals gehoopt, dan weet jij precies hoe te optimaliseren. Bijsturen en aanscherpen; met jou aan het roer komen we tot de beste resultaten. Als analytische en ondernemende Google ads / SEA specialist kunnen we jou gerust een klantmeeting laten voorbereiden. Met jouw glasheldere inzichten en overzichtelijke rapportages zorg je ervoor dat de resultaten van onze opdrachtgevers grote sprongen maken!

Wie wij zoeken

Heb je deze kennis en ervaring in huis?

Je hebt hbo werk- en denkniveau
Je hebt 3-5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie
Je hebt kennis van en ervaring met minimaal 2 van de Google ads-onderdelen:
Google Search
Google Shopping
Google Display;
YouTube
Je hebt ruime ervaring met het opzetten en optimaliseren van campagnes
Je hebt ervaring met feed advertising (pré: kennis van tools als Channable)
Heb je ervaring met DV360, Google analytics en/of basiskennis van Google Tag Manager, dan is dit een pré

En herken je jezelf hierin?

Je bent analytisch
Je bent nieuwsgierig: je wilt graag up-to-date blijven van nieuwe ontwikkelingen
Je bent proactief en ondernemend

Wat vind je bij ons?

Het begint allemaal met ons fenomenale, leuke en gezellige team. We delen een gezonde instelling: we werken hard, maar er moet ook gelachen worden. Dit doen we in een fijne, creatieve omgeving in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Vondelpark, en gedeeltelijk vanuit huis. Bij ons krijg je alle ruimte voor eigen initiatief en we schenken veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je salaris is marktconform en we bieden je nog een aardig pakketje extra’s. Voorbeelden? Dag en nacht sporten bij TrainMore Amstelveenseweg, een Swapfiets van de zaak en Key-goodies.

Hebben we je interesse?

Laat ons niet langer in spanning en stuur je cv naar jiska@keyagency.nl. Wij nemen snel contact met je op!

Details

Plaatsingsdatum
18 feb 2023
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur