Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Fullstack .NET developer

De Bilt
32 - 40 uur

Al meer dan 10 jaar helpen wij de mooiste bedrijven met software uitdagingen en ecommerce oplossingen.

Vanwege groei van onze organisatie zijn we op zoek een allround .NET developer met minimaal 2 jaar werkervaring. Bij voorkeur heb je al eens gewerkt met .NET core.

Ben jij die developer met passie voor het vak en wil je graag nieuwe technieken ontdekken én toepassen? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Als developer bij Thesio werk je, inhouse, samen met jouw scrumteam, aan toffe projecten voor onze klanten. De meeste van onze projecten hebben een hoog innovatief karakter en onze klanten zijn vaak start-ups.

Je denkt en bouwt mee aan bestaande en nieuwe webapplicaties. Je ontwikkelt de backend voor digitale platformen, portals en dashboards. Daarnaast ben je bezig met het ontwikkelen van API’s en het koppelen met externe systemen.

We zijn op zoek naar een kandidaat die al enige ervaring heeft en ons developmentteam nog meer slagkracht kan geven. Je werkt in een team van gelijkgestemden; developers waarmee je dagelijks spart over de juiste oplossingen en technologieën. Zelfredzaamheid, leergierigheid, kennisdeling en jezelf op technisch vlak ontwikkelen staan bij jou dus zeer hoog op de lijst.

Wat breng je ons?  

  • Je hebt minimaal een jaar of 2 (meer mag ook) ervaring met het .NET framework en aanvullende technieken als C# of .NET Core.
  • Je hebt ervaring met MS SQL server.
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van REST en WebAPI’s.
  • Kennis van of ervaring met Blazor is een pre.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Azure (DevOps).
  • Je spreekt goed Nederlands en bij voorkeur ook Engels.

Waarom bij Thesio?

Thesio bestaat uit een hecht team van developers, designers en projectmanagers. En allemaal hebben we iets gemeen: we houden van software ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?
1. Goede beloning en complete arbeidsvoorwaarden
Uiteraard krijg je een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarbij is er voor iedereen een bonusregeling en een complete pensioenregeling. Natuurlijk is er vrije keuze in laptop. Ook bieden we een mobiliteitsbudget aan waarbij je zelf beslist hoe je dit inzet. Een NS businesscard, kilometervergoeding of elektrische fiets, ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.
2. Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Voor iedereen is er een opleidingsbudget beschikbaar, waarbij je zelf meebeslist hoe deze wordt ingezet. En je mag 5% van je werktijd gebruiken voor zelfstudie, side projects of kennisdeling. Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies met interessante sprekers en delen we periodiek specifieke kennis met collega’s.
3. Balans tussen werk en privé
Onze werktijden zijn flexibel en thuiswerken is (deels) mogelijk. Daarnaast ontvangt iedereen een Balans Budget, wij reserveren voor jou maximaal € 2400,- om uit te geven aan zaken ten behoeve van jouw werk-privé balans. Je kan hier bijvoorbeeld je sport abonnement van betalen of een mooie mountainbike van kopen.
4. Het leukste team
Als team ondernemen we vaak leuke activiteiten; denk aan een (online) bierproeverij of pubquiz, lasergamen in het bos, BBQ’en, borrels en natuurlijk een uitgebreid kerstfeest. Elke middag lunchen we samen en we sluiten iedere week af met een gezellige borrel.

Details

Plaatsingsdatum
25 aug 2022
Salaris range
3500 - 6000
Plaats
De Bilt
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur