Magento developer
Rotterdam
32 tot 40 uur

Dit zijn wij, FRMWRK. Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie! FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 25 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien met de inzet van Magento 2 en Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze klanten blijven groeien, ook jouw groei in je kennis en kunde stellen we voorop. Het is daarbij van belang om te weten welke ambities je koestert en welke ervaring je hebt opgedaan. Wij willen het beste uit jou halen, zodat je zo optimaal mogelijk kan meewerken aan onze successen. Want FRMWRK ontwikkelt.

Binnen ons ontwikkelteam zijn wij per direct op zoek naar een developer met Magento ervaring. Ben jij een Magento webshop ontwikkelaar die aan de slag kan met de frontend, een deepdive kan doen in de backend of beiden kan? Alle smaakjes zijn bij ons mogelijk. Mocht je een frontend of juist een backend Magento developer zijn en de ambitie hebben om fullstack developer te worden, dan maken wij dat ook mogelijk. Lees snel even verder!

Wat is jouw missie als Magento developer?

In jouw rol als Magento developer maak jij onderdeel uit van onze Magento tak in het ontwikkelteam. Jij bent in staat om de nodige code te schrijven aan de backend zijde.

Het customizen van bestaande modules of het bouwen van nieuwe is voor jou geen probleem. Daarnaast draai jij je hand niet om voor wat shopconfiguratie, zodat alles in de webshop op rolletjes loopt.

Op basis van korte ontwikkelrondes bouw je samen met je collega’s én in continue overleg met de klant aan een kwalitatief goed werkend eindproduct. Hierdoor kunnen wij gericht groei creëren bij onze klant.

Heb jij een gezonde drive om dingen beter te doen én denk je: “Dit zou echt goed passen bij één van onze klanten”, dan aarzel je niet, dan stel jij dit direct voor!

Meer lezen van deze vacature? Ga dan snel naar onze website via ‘bekijk vacature’ en wie weet drinken we binnenkort een virtueel kopje koffie of thee!

Details

Plaatsingsdatum
28 sep 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 tot 40 uur