Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Full stack developer (Laravel & Next.js)

Tilburg
32-40 uur
AudienceFirst is een snelgroeiend digital agency, waar talentvolle digitale specialisten nooit uitgegroeid raken. Met behulp van nieuwe technieken, kennissessies, hackatons en tech events zorgen we dat we qua kennis en skills continu voorop lopen, om zo ons publiek op de eerst plaats te blijven zetten. Wij zijn immers AudienceFirst!

Wat we doen

Wij bouwen de platforms, website en applicaties waar de audiences van onze klanten op wachten. Het draait bij ons dan ook niet om het aantal mensen dat we bereiken, maar om het bereiken van de mensen over wie het gaat. We werken voor non-profits, stichtingen, corporates, maar ook absolute A-merken.

Onze laatste projecten?Wat dacht je van een headless banenplatform voor young professionals of een kennisplatform dat ondernemers veiliger helpt ondernemen? En we zijn zeker geen digitale cowboys, zo helpen we met regelmaat vrijwillig goede doelen zoals: Stichting ALS Nederland of de Nierstichting met digitale kansen. Allemaal heel erg Audience.

What goes together, grows together

Word je er één van ons? Dan heb je er in één klap heel veel toffe vrienden bij. We zijn namelijk onderdeel van ZUID Agency Group, een creative powerhouse van agencies met de hoogste klanttevredenheid van Nederland. We delen waarden, ideeën, lunch en een dak en halen het maximale uit de marketingmix van onze klanten. Alle deuren gaan voor je open. En ons terras aan het water met legendarische bar ook. Waar is dat feestje?

Jouw rol

Over hoe je rol als fullstack developer er inhoudelijk uitziet hebben we wel een paar ideeën. Maar liever creëren we samen met jou een invulling die heel erg past bij wie je nu bent en waar je nu staat. Passend bij je ervaring, skills, visie en ambitie op dit moment dus, om van daaruit met ons mee te groeien.

Jouw werk gaat o.a. bestaan uit het bouwen van entities, het ontwerpen van REST API routes, integratie van derde diensten (zoals Hubspot of Mailchimp), maar ook het opzetten van schaalbare frontend componenten. Als je hieronder minimaal vier keer ‘ja’ roept, hebben we iets om te bespreken;

  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Laravel of een vergelijkbaar backend framework zit in je skill set
  • Next.js of een vergelijkbaar frontend framework zit in je skill set
  • Ervaring met het ontwikkelen van custom API endpoints en het ophalen hiervan in schaalbare frontend componenten
  • Je wilt je inzetten om het internet van morgen duidelijker, inclusiever en beter maken
  • Nice to have: ervaring met Docker containers en/of BackpackForLaravel

Waar kom je terecht?

Nou, vooral op ons hoofdkantoor aan het water in Tilburg. Maar als je wil ook op onze “side hustle” aan de Noordkade in Veghel. Twee toffe plekken dus. Binnen een ervaren, informeel team, waarbij iedereen gelijk is en groei voorop staat. Dat kunnen we zijn omdat we zaken als HR, je ontwikkeling, je salarishuis en je pensioen gewoon op orde hebben. En omdat we begrijpen dat je in je leven nog andere rollen hebt dan die bij ons, helpen we je graag met een verkorte route naar een vast contract. Hallo Funda!

En dit. En dit. En dit.

🙌 Een plek op de eerste rij bij de tofste tech events

🌱 Persoonlijke begeleiding om jezelf te blijven ontwikkelen

🏡 Hybride werken voor een goede werk-privébalans

⛹ Mogelijkheid om samen met collega’s te sporten

💸 Een salaris in de range € 3.100 – € 4.700, afhankelijk van waar je nu staat

✌️ Een jong en hecht team (Brabants finest✨)

🍏 Twee keer per week een uitgebreide, verse lunch

💻 Een Macbook van de zaak

🚗 Reiskostenvergoeding of een trein van de zaak (NS business card)

🎶 Binnen no-time fan van o.a. Ben en Ruurd en broodje Yaprak

🚀 Een mega-ambitie om Nederland te veroveren met onze platformen.

🙌 Big Hairy Audacious Goal 🙌
In 2030 is een op de vijf Nederlanders geholpen via een door ons gebouwd platform.Vergeet je CV en motivatiebrief

We zijn vooral benieuwd naar wie jijbent als persoon en waar je naartoe wil. Bel, mail of app gewoon even dat je in bent voor een kennismaking, no strings attached. Hebben we samen die click beet? Dan gaan we tijdens het tweede gesprek de diepte in en doen we daarna een voorstel.

Kom maar door via de button of bel Niels op 06 15 60 63 13.

Details

Plaatsingsdatum
28 mei 2024
Salaris range
3100 - 4700
Plaats
Tilburg
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur