Full stack Developer
40 uur

Hé jij daar! We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste professionals die met liefde hard werken aan de nieuwste digitale media met fantastische collega's. Die de sfeer erin kunnen houden terwijl we hard bezig zijn om de deadline te halen. Zeg maar: echte FX'ers. Ben jij er ook zo één? Lees dan snel verder.

Vacature Developer

Wat nou als je werkt bij FX Agency? 

Bij FX Agency lopen we voorop in de wereld van corporate communicatie. Samen met een aantal van de grootste en bekendste bedrijven van Nederland (bijvoorbeeld HEINEKEN, Deloitte en ING) werken wij aan onze missie: ‘reinventing corporate communication’.

Wat betreft werkcultuur geloven wij in eigen verantwoordelijkheid. Als zelfsturend professional binnen FX Agency heb je zo min mogelijk regels en zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Wij geloven dat je goed en vernieuwend werk kan maken, als jij de vrijheid hebt om je werk op jouw manier te doen.

Dit betekent dus ook dat we echt op zoek zijn naar zelfstandige, creatieve mensen met een grote liefde voor hun vak. Mensen waarvan collega’s weten: ‘als het bij hem/haar ligt, dan hoef je je geen zorgen te maken. Dan wordt ’t gewoon helemaal Verzorgd&Vet©.” Ben jij er zo een? Dat is fijn! Want we zijn nu op zoek naar een Full Stack Developer.

Wat je bij ons gaat doen als developer…

Je werkt in het hechte development-team van FX Agency, en bent van onschatbare waarde. Je gaat werken voor grote merken als Heineken, ING, KLM, bol.com en Deloitte. En dan vooral met corporate communicatie. Zo help je bij het bouwen van mooie websites en tools, werk je mee aan een app die rondleidingen geeft in AR en zet je ons interactieve digitale event platform reply.live in bij een groot event. 

En wie ben jij?

Je bent een full stack developer die bedreven is in Laravel en React en ervaring heeft met PHP en Javascript. Je houdt net als wij van de nieuwste technieken. Jij hebt geen moeite de vertaalslag te maken tussen lastige code en klare taal (en maakt hier graag een praatje over met iemand voor wie jouw werk magie is.) Je kan code ontcijferen die niet door jou geschreven is en goed schakelen met andere developers. Je bent initiatiefrijk en houdt ervan met mooie mensen, voor mooie merken, mooie dingen te maken.

Was dat alles? Nee; 

 • Kennis van AR en Unity is een pré;
 • Je bent gewend aan zelfstandigheid en neemt verantwoordelijkheid;
 • Je hebt liefde voor de technische kant maar óók voor het eindresultaat;
 • Je hebt kennis van automatisch testen;
 • Je wilt werken aan je dart-highscore/FIFA skills.

Nog wat meer over FX Agency

FX Agency is het bureau voor vernieuwende corporate communicatie. 10 Jaar geleden gestart en ongelooflijk hard gegroeid. In de afgelopen tijd werden we genomineerd als ‘SAN New Kid On The Block’ en werden we eerste in de ‘Nederlandse Bureau top 50’ van Red Alert (dat betekent dat we heel tevreden klanten hebben). Oh, en we zijn ook een Great Place to Work. Onze missie: reinventing corporate communication. Want we vinden het best gek dat we ‘buiten’ gewend zijn aan soepele, sexy platforms als Netflix of Deliveroo, maar veel corporate communicatie (op zijn zachtst gezegd) nog niet zo ver is.

Wat wij bieden

 • Geld; 
 • Een grote mate van verantwoordelijkheid en begeleiding vanuit FX Agency zodat je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf zowel in je functie als persoon te ontplooien;
 • Een hippe bio-lunch die reikt van vegan fitgirl tot hagelslagfanaat;
 • Klanten die ertoe doen;
 • Afwisselend werk in een goede werksfeer met een hecht team van ongeveer 27,5 mensen en een houten Indiaan;
 • Legendarische feesten en de leukste teamactiviteiten.

Klinkt goed? Denk je “dit gaat gewoon letterlijk over mij?”

Mooi! Solliciteer dan zo snel mogelijk. Vragen of aanvullende info nodig? Dan kan je contact opnemen met Maris Jacobs.

Details

Plaatsingsdatum
02 jun 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur