Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Full Stack Developer

Amsterdam
32 tot 40 uur
Ben jij een ervaren Full Stack Developer op zoek naar een uitdagende rol binnen een missie-gedreven digitaal bureau? Bij Unc Inc zoeken we een nieuwe collega die ons team komt versterken voor 32 tot 40 uur per week. Als Full Stack Developer werk je aan innovatieve producten voor missiegedreven merken.

Wat ga je doen?

Als Full Stack Developer werk je volwaardig mee aan verschillende projecten in een klein, zelfsturend en multidisciplinair team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt direct schakelen met de klant. Soms werk je aan start-ups waarbij je het hele fundament van het platform kunt vormgeven, andere keren werk je aan grote platformen die intensief gebruikt worden. Altijd heb je de kans je te ontwikkelen en je kennis met ons te delen, zoals wij ook met jou zullen doen. Zo leren we elke dag van elkaar en van de projecten die we doen.

Over Unc Inc

We leven in een tijd van grote en urgente uitdagingen. Tegelijkertijd hebben we meer mogelijkheden dan ooit om deze aan te pakken. Bij Unc Inc geloven we dat samenwerking de sleutel is. We ontwikkelen innovatieve digitale oplossingen die samenwerking tussen mensen en organisaties bevorderen. Ons team bestaat uit gedreven professionals die graag samenwerken aan impactvolle projecten.

Wie ben jij?

Als Full Stack Developer ben jij de nieuwe allrounder in ons team. Je kunt meedenken over functionaliteit en design en bent in staat te sparren met de UI/UX designer. Zo houden jullie elkaar scherp en werken jullie samen aan het best mogelijke resultaat. Je vak is zowel je werk als je passie; je volgt de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet.

Je voelt je thuis in een Linux shell en weet hoe te werken met talen zoals PHP, Python en JavaScript, en databases zoals MySQL, PostgreSQL en NoSQL. Je hebt ervaring met frameworks zoals Drupal, Symfony of Laravel. Verder ben je verantwoordelijk en neem je graag initiatief. Je voelt je prettig in een omgeving waar je zelfstandig kunt werken, maar je werkt ook graag samen met collega’s om tot het beste resultaat te komen.

Details

Plaatsingsdatum
20 jun 2024
Salaris range
3500 - 4400
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 tot 40 uur