Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Frontend webdeveloper

Arnhem
32 - 40 uur
Wij zijn op zoek naar een frontend webdeveloper om het team te versterken.

Wat ga je doen?

Als frontend webdeveloper bij Orange Juice ontwikkel je met de laatste technieken de responsive interfaces voor webshops en geavanceerde webapplicaties met een agile aanpak.
Een optimale user experience is jouw voornaamste drijfveer en je bent de spil in de realisatie van webapplicaties samen met design en backend specialisten.
Je maakt plannen en richtlijnen voor onze client-side architectuur en bewaakt de kwaliteit van onze hoogwaardige frontend oplossingen.
Je hebt een goed onderbouwde visie op de ontwikkelingen in jouw vakgebied en weet jouw collega’s hierin mee te nemen. Je blijft op eigen initiatief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en werkt continu samen met collega’s aan vernieuwing van de oplossingen van Orange Juice.

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je bent leergierig en volgt alle ontwikkelingen op het gebied van frontend webdevelopment;
  • Je hebt gedegen kennis van HTML, CSS en responsive design;
  • Aanvullende kennis van onder andere Vanilla JavaScript en JS frameworks is een pré;
  • Je bent accuraat en je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je vindt het leuk om in een team te werken. Daarnaast wil je graag zelfstandig oplossingen bedenken en deze delen met je collega’s;
  • En niet geheel belangrijk… je hebt een gezonde dosis humor, want merken moet vooral leuk zijn.

Ook handig om te weten: wij werken op het Microsoft (.NET) platform met onder andere Visual Studio, Umbraco cms, Atlassian Jira, Bitbucket en Bamboo.

Voor wat, hoort wat. Wat kun je van ons verwachten?

In ieder geval een contract voor minimaal 32 uur per week met marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een pensioen-, reiskosten- en een winstdelingsregeling). Je uren mag je zelf indelen; wij staan open voor flexibele werktijden. Naast uitdagende projecten met veel afwisseling is er ook tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Je komt te werken op een gezellig kantoor tegen het centrum van Arnhem, met een informele werksfeer en vol planten. ’S Middags kan je samen met je collega’s genieten van een uitgebreide lunch of een ontspannende wandeling. Of speel je liever een potje darten, poolbiljart, tafeltennis of -voetbal? Het kan allemaal.

Interesse? Stuur je motivatie met CV naar werkenbij@orange-juice.nl

Details

Plaatsingsdatum
27 jan 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur