Frontend developer Angular/React (medior/senior)
Nijmegen
40 uur

Webbureau Linku is gevestigd in Nijmegen en werkt voor klanten in heel Nederland, Verenigd Koninkrijk en België. Met een team van 30 professionals bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij digitale strategieën, geavanceerde websites, online applicaties en apps. We activeren deze met doelgerichte online marketing. Ons ervaren team beschikt over kennis van strategie, techniek, online marketing, branding en design (UX/UI). Wij ontwikkelen onze websites veelal maatwerk in WordPress en ontwikkelen applicaties voornamelijk op basis van Symfony, Angular, React (native) en Ionic. We helpen onze opdrachtgevers aan meer omzet, betere procesoptimalisatie (minder fouten, minder werk, kostenbesparingen), business transformatie en het generen van nieuwe business met vernieuwende en innovatieve businessmodellen.

Als frontend developer ben je medeverantwoordelijk voor het uitdenken en bouwen van onze geavanceerde maatwerk (web)applicaties, apps en websites.

Jij bent:

Een technische frontend developer met ervaring met Angular of React (JS/TS, SCSS, HTML). Ervaring met Ionic en/of React Native is een pré.

Technieken en tools als REST, GraphQL, Webpack, OAuth/JWT, RxJS, Redux, TDD/BDD klinken jou bekend in de oren.

Wij zijn:

Een ervaren webbureau uit Nijmegen. Vanuit ons kantoor aan de St. Annastraat maken we webapplicaties, mobiele apps en websites voor klanten in binnen- en buitenland.

Onze oplossingen en technieken:

We passen API Driven Development toe op veel van onze maatwerkapplicaties, waarbij we frontend applicaties bouwen met behulp van Angular, React en Ionic en deze aansluiten op diverse backend API’s. Uiteraard gebruiken we vcs (Git) en voeren we onze deployments uit met ci/cd-tools.

Ons team:

Je komt te werken in ons 12-koppig developmentteam bestaande uit een mix van developers met verschillende specialismen.

We steken veel energie in de ontwikkeling van onze developers en het team. Denk daarbij aan:

 • 1-op-1 codereviews;
 • Bezoeken van internationale vakgerelateerde conferenties;
 • Eens per twee weken een devmeeting, waar we samen technische uitdagingen bespreken maar bijv. ook elkaar op de hoogte houden van interessante ontwikkelingen in het vak. Jouw inbreng en visie wordt gewaardeerd;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en (waar nodig) begeleiding.

Naast developers bestaat Linku uit een operationeel-/officemanager, drie projectmanagers, twee marketeers, drie UX/UI specialisten en twee eigenaren (tevens sales- en accountmanager).

Ons bedrijf:

 • De gemiddelde leeftijd is 31 jaar. Er heerst een open, gezellige sfeer en een fijne cultuur. De lijnen zijn kort. Je krijgt veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid;
 • Lees meer over cultuur in ons personeelshandboek (Aka. ‘hoe overleef ik Linku’);
 • Jaarlijks werken we één week per jaar in een buitenlandse villa (2018 Spanje2019 Ibiza). Een fantastische week in een andere omgeving, waarbij je jouw collega’s nog beter leert kennen.

Ons werk:

We werken aan een mooie combinatie tussen doorlopende opdrachten, nieuwe opdrachten en interne productontwikkeling. We kiezen alleen voor projecten die passen bij ons bedrijf. Dat wil zeggen dat het type project en het type opdrachtgever moet aansluiten.

Momenteel werken we onder andere aan bedrijfskritische applicaties voor Smeba Brandbeveiliging, Visser Contactlenzen, ChemRade en Rootnet, consumer-facing apps voor Sportnieuws.nl, Reclamefolder.nl (beiden DPG Media) en Radboudumc en zijn we bezig met maatwerkwebsites voor Gardeners’ World, Jee-O, Wijkhelden en Doornroosje.  Bekijk onze cases voor een greep uit ons laatste werk.

Wij bieden:

 • Uitdagende en interessante opdrachten;
 • Leuke en behulpzame collega’s;
 • Een goed salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een laptop naar keuze (met één of twee schermen);
 • Een thuiswerkregeling;
 • Een reiskostenvergoeding (indien >10km woonachtig van ons kantoor);
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40u);
 • Jaarlijks bezoeken van een (internationale) vakgerelateerde conferentie.

Kortom: een uitdagende baan in een leuk team, met mooie opdrachten en uitstekende voorwaarden.

Overig:

Gezien onze teamsamenstelling en werkwijze is het noodzakelijk dat je in het Nederlands kunt communiceren. Kenniswerkers (uit het buitenland) die de Nederlandse taal niet machtig zijn, hoeven niet te reageren.

Interesse om kennis te maken?

Laat hier je reactie achter. Het eerste gesprek zal plaatsvinden met Bart van Raaij (Development Team Lead) en Thomas Rutten (mede-eigenaar).

Er bestaat altijd de mogelijkheid om vrijblijvend langs te komen of een dagdeel mee te lopen om een indruk te krijgen van onze werkwijze, het team en de sfeer.

 

Details

Plaatsingsdatum
08 dec 2020
Salaris range
2800 - 4000
Dienstverband
Baan
Einddatum
31-01-2021
Aantal uren
40 uur