Frontend developer (32-40 uur)

Wij zoeken jou!

Ben jij een Frontend Developer met passie en zin om de gaafste en slimste oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen? Samen met een team van Developers, UX-ers, Designer en Strategen die elkaar uitdagen en challengen met de nieuwste technieken en toepassingen? Nerd? Spar je graag? Dan zit je hier goed! Kom een keer langs, proef de sfeer en onze koffie. Maak van ons en van jouzelf een nog betere specialist. We praten graag met je!

 

Wat ga je doen?

Vette dingen! Jij zorgt voor een User Experience aan Front-End zijde die de WOW-factor zeker gaat toevoegen. Je maakt het plaatje compleet. Je spart geregeld met designers en werkt samen met zowel andere Front-Enders als Back-End developers. Bijvoorbeeld touchpoints die er niet alleen gaaf uitzien maar ook buitengewoon goed werken. Of een user experience die ook qua Front-End verwachtingen overtreft en nieuwe invalshoeken mogelijk maakt. Je ontwikkelt met technologieën als React of Vue, REST API’s en (headless) WordPress.

Kortom: dagelijks ben je bezig met het ontwikkelen van de Front-End van websites, webapplicaties en apps voor uiteenlopende klanten.

Prioriteiten stellen in je eigen werk en het kiezen van de ‘right tool for the right job’ is belangrijk. Keuzes die gemaakt zijn in het verleden zijn zeker geen regels, sterker nog, daag je collega’s maar uit. Dit wel met in jouw achterhoofd altijd het waarborgen van de kwaliteit voor de klant. Creatief nerden kan ook, tijdens de Freaky Friday of Hackathon. Denk maar aan het ontwikkelen van een Developers Game. Daar neem je dan ook duidelijk jouw positie in vanuit jouw eigen expertise.

Je krijgt vrijheid en ruimte om het op jouw manier te doen. Natuurlijk wel passend binnen de principes die we samen met onze klanten tijdens een strategisch traject neerzetten. Maar de manier hoe je deze vertaalt, is all up to you! Je coacht collega’s on-the-job en voorziet hen (ook met humor) van feedback. Vanzelfsprekend ben je betrokken bij een groot deel van het development proces van het ontwerp tot en met release. Je werkt voor mooie opdrachtgevers. A-merken en organisaties van middelgroot tot groot, zoals o.a. De Buurtboer, PostNL, Achmea, Bocca, RCCS, Terberg, en Riksja Travel.

 

Wij vragen

 

5 jaar ervaring als Front-End Developer

minimaal 5 jaar ervaring met JavaScript Front-End Development

ervaring met agile werken (SCRUM)

ervaring met React en/of Vue is een pré

de Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift

HBO werk- en denkniveau

jouw kracht ligt in het onderzoeken en begrijpen wat een gebruiker wil en dit bekeken vanuit jouw Developers bril

je vindt het super leuk om jouw technische kennis en vaardigheden te delen met andere developers

het bewaken van de kwaliteit van jouw code is voor jou vanzelfsprekend, dat is jouw ding, jouw handschrift

als senior kan jij de (eind)verantwoordelijkheid dragen dat zaken tijdig klaar zijn of dat de juiste persoon tijdig op de hoogte gesteld wordt van tegenvallers

je bezit over voldoende kennis binnen je vakgebied om de klant te adviseren daar waar nodig en het project van a tot z mede te ontwikkelen met collega's. Uiteraard geholpen door eventuele Account Leads & Product Owners.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn acato! Een hecht team van 30 designers, developers & strategen. We vinden het mooi om met onze klanten op zoek te gaan naar waar we het verschil kunnen maken. We werken in multidisciplinaire teams die goed op elkaar ingespeeld zijn. Deze hechte teams in Den Haag en Utrecht vormen het hart van Acato en daar zorgen we goed voor.

Wat ons zo uniek maakt:

 

We denken vooruit

We pakken dingen aan en voegen snel en handig waarde toe.

 

We brengen energie

We zetten dingen in beweging, signaleren kansen, verbeteren, delen en luisteren.

 

We verrassen

We kiezen een onverwachte invalshoek.

 

Wat bieden wij

fun

je bouwt lekker mee aan onze groei en richting van het bedrijf

goed salaris aangevuld met een variabele beloning

opleidingsbudget voor coaching, seminars, training, boeken…

een laptop die je mee naar huis mag nemen

inspirerende werklocaties, goede koffie, biologische lunch, diverse borrels, tafelvoetbal, pingpong, hackathons en allerlei gave uitjes.

de mogelijkheid om te werken vanuit Den Haag (in een oude kerk), hartje centrum Utrecht (uitzicht op de oude gracht) en Valencia (tja “do we need to say more”).

en natuurlijk fijne collega’s.

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan