Front-end developer (React)
32-40 uur

Wij versnellen digitale innovatie 🚀 Samen met de tofste opdrachtgevers zoeken, ontdekken en grijpen wij kansen. Het resultaat? Relevante digitale oplossingen die echt waarde toevoegen.

Wat jij gaat doen als front-end developer: werken aan vette maatwerk applicaties! De ene keer ga je all out op de UX met React, maar je werkt ook dagelijks met ES6 en HTML / Sass.

Op dit moment zoeken we een front-end developer die al wat werkervaring heeft, je hebt vooral gewerkt met JavaScript en React.

Wat ga jij doen?

Samen met jouw collega developers ga jij creatieve ontwerpen realiseren en werk jij mee aan maatwerk applicaties voor verschillende toffe klanten. Samen met jouw multidisciplinaire team bepaal je per klant de aanpak. De ene keer ga je all out op de user experience met behulp van React om een super snelle clientside applicatie te bouwen en de andere keer bouw je door op een solide codebase.

Je bent niet bang om nieuwe technologieën te proberen. Als je vastloopt of even wil sparren, dan vraag je een teamgenoot om hulp. Je werkt nauw samen met andere developers in je team, wanneer nodig kan je ook je back-end collega’s ondersteunen met het maken van simpele aanpassingen in PHP.

Wat ga jij leren?

Bij Freshheads ga je veel leren en nog belangrijker, blijf je leren. Of je nu junior, medior of senior bent. Je blijft jezelf verder ontwikkelen in HTML, Sass, React en ES6. Je wordt (als je dat al niet bent) een held met Webpack, Jenkins, Git en uiteraard de terminal.

Wat wij bieden:

1. Een hecht en fijn team

Bij Freshheads werken we in kleine zelforganiserende teams van developers, designers en strategen. Zo’n team bevat alle skills die nodig zijn om digitale diensten te maken voor organisaties als Interpolis of YoungOnes. Een projectmanager of Chief Technology Officer is niet nodig. Samen met de front-end developer ben jij de technisch specialist in jouw team.

2. Toffe klanten: focus én afwisseling

We werken een of twee weken gefocust voor één klant. Dat is lang genoeg om lekker de diepte in te gaan voor die klant, en kort genoeg om geboeid en fris te blijven. Na zo’n sprint duikt jouw team weer in een andere uitdaging, met een andere organisatie. Op één dag continu switchen tussen allerlei opdrachtgevers is er bij ons dus niet bij.

3. Intensief samenwerken met de klant

Een projectmanager die alles met de klant afstemt en dicteert wat je moet doen? Niet hoe wij werken. Jouw team zit met de klant op Slack, jullie hebben dagelijks contact, en bepalen samen wat jullie wanneer opleveren. Zo krijg je écht feeling bij wat de klant wil bereiken en werken jullie samen naar dezelfde doelen toe. Je snapt elkaar en hakt samen knopen door.

4. Losgaan met laatste versies en nieuwe tools

We werken met (de laatste versies van) Symfony, PHP, Doctrine, het API Platform Framework en Elasticsearch. Maar hé, we zijn hier niet mee getrouwd. Omdat we niet 100% van onze tijd voor klanten werken, is er genoeg tijd om samen met de andere developers te experimenteren. Zo blijven we scherp op nieuwe technieken en onze persoonlijke ontwikkeling.

5. Vertrouwen in wat jij kan

Controleren zit niet in onze aard. We zijn allemaal oud en wijs genoeg, toch? Uren schrijven hoeft bij ons dus niet: het gaat om de waarde die je levert en niet om de uren die je klokt. Jij en je team stemmen vrije dagen onderling af en streven continu naar een optimale samenwerking met de klant. Open communicatie is hierin heel belangrijk.

En verder:

 • Een functie in schaal C. Vraag hiervoor naar ons functiehuis.
 • Een bruto maand salaris tussen € 2000,- en € 4500,-, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding op basis van de gereden kilometers of een OV kaart tot je beschikking.
 • 25 vakantiedagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek) en 8% vakantiegeld.
 • Pensioenopbouw waarbij Freshheads 60% van de premie betaalt en jij de overige 40% via je salaris.
 • Werkplek: zowel thuis als op kantoor. Jij en jouw team bepalen zelf wat werkt.
 • Een thuiswerkvergoeding van €40,- per maand. Want die koffie betaalt zichzelf niet.
 • Voldoende persoonlijk budget voor opleidingen en het inrichten van je thuiswerkplek.
 • Fresh-Health dagen. Naast jouw vakantiedagen krijg je 5 Fresh-Health dagen per jaar, in te zetten om meer rust te nemen en een goede werk-privé balans te behouden.
 • Een teambudget. Jaarlijks krijgen jullie €200,- per persoon om als team uit te geven, bijvoorbeeld aan een etentje, avondje borrelen of bowlen of aan thee van Simon Lévelt. We noemen maar een dwarsstraat.
 • Tijd voor eigen ontwikkeling. Heel belangrijk, want als jij groeit, groeit Freshheads ook. We hebben zes coaches die jou helpen persoonlijke leerdoelen te formuleren en bereiken.
 • Techdagen. Tijdens de maandelijkse techdag werken we teamoverstijgend met alle developers aan techniek binnen Freshheads, bijvoorbeeld voor hosting of de kwaliteit van onze code. Er is volop ruimte om te experimenteren met nieuwe technieken en tools!
 • Onvergetelijke vrijdagmiddagborrels, met eens in de maand een legendarische XL-variant.
 • Een kantoor waar je wel zou willen wonen, op loopafstand van het Tilburgse station.
 • Samen sporten. Zo doen we mee aan het zaalvoetbaltoernooi voor bedrijven, organiseren we ons eigen Freshheads Tennistoernooi en gaan we wekelijks met een clubje boulderen.

Over Freshheads

Freshheads is een digital service agency. Dat betekent dat we digitale diensten ontwikkelen die organisaties verder vooruit helpen. Samen met onze klanten ontdekken we kansen voor digitale diensten, ontwerpen en ontwikkelen we die diensten, én laten we ze groeien. We vinden het belangrijk dat zo’n dienst daadwerkelijk (met plezier!) wordt gebruikt, dat het bijdraagt aan de doelen van een organisatie, en dat het iets toevoegt aan de maatschappij.

Details

Plaatsingsdatum
18 nov 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur