Front-end developer (jr/med)

32-40 uur

wij ontwerpen en optimaliseren online verkoop

Ben jij een front-end developer met een flinke dosis creativiteit en zorgvuldigheid? Droom je ervan om websites te maken voor de mooiste merken? En wil je samenwerken in een enthousiast team? Dan ben jij op zoek naar Bikkelhart – en wij naar jou. Ontdek binnen drie minuten alles over deze one-of-a-kind functie.

wat ga je doen als front-end developer?

Ga je als front-end developer bij Bikkelhart aan de slag, dan werk je samen met 40 andere bikkels voor mooie merken zoals Pathé, LeasePlan, BVA Auctions en Van Gogh Museum. Elke klant is anders, dus je werk is heel divers. In het kort: samen met je collega’s werk je aan websites in zowel JAMstack (bij voorkeur op het React framework) als in hosted CMS’en zoals Hubspot. Je maakt landingspagina’s, koppelt formulieren aan externe bronnen en implementeert je code in een CMS. Je brengt de creatieve ideeën van het team (en die van jezelf) tot leven in soepel werkende functionaliteiten. Tegelijkertijd werk je aan de optimalisatie en inrichting van A/B-testen voor websites. Je doet ook de (technische) inrichting van tools zoals BlueConic, Hubspot en Maileon.

Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris & budget voor het bezoeken van events en persoonlijke ontwikkeling;
  • Reis- en telefoonkostenvergoeding (NS Businesscard ook mogelijk);
  • 26 vakantiedagen;
  • Een bruisende kantoorplek (ja, inclusief kantoorhond) op het puntje van
  • IJburg met laptop van de zaak;
  • Een uitstekende pensioenregeling.

En dat is nog los van alle verrassingen in je brievenbus, bowlingwedstrijden en gezellige borrels. Crazy stuff goes down in IJburg.

Dus, drinken we binnenkort een (digitaal) kopje koffie?

Genoeg bulletpoints gezien. Is deze vacature je op het lijf geschreven en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Stuur jouw motivatie en CV naar Evelien Boas (info@bikkelhart.com) en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Details

Plaatsingsdatum
14 jan 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur