Front-end Developer

160-180 uur

WIJ ZIJN REDKIWI.nEEN ROTTERDAMS CREATIVE DIGITAL AGENCY.nDigitale denkers en makers voor ambitieuze merken. Merken die innovatie en digitale groei omarmen. We geloven niet in mediocre werk en eenmalige projecten. We geloven in lange termijn partnerships, het behalen van resultaten en in elkaar investeren. Groeien doen we dus samen, every step of the way.nnWe zijn niet eigenwijs, maar hebben een eigen werkwijze. Gevormd door ervaring. Een proces waarin we optimaal gebruik maken van data, design & technologie. Strategisch verantwoord, want alleen dan bouwen we samen aan succesvolle lange termijn oplossingen. nnAlles met maar één doel voor jouw merk: Create Digital Impact.

Ben jij een Frontend developer die moeiteloos overweg kan met de nieuwste technieken? Wij bieden onze nieuwe kiwi super goede arbeidsvoorwaarden, een persoonlijk ontwikkelpad (uitgestippeld met Learned) en een heel leuk Rotterdams team! Need to know more?

Redkiwi & Front-end development

Als Frontend developer, met eventueel al bureau-ervaring, kun jij onze beoogde groei doorvoeren. Het is belangrijk dat je gevoel voor styling hebt, zodat de sites, shops en applicaties van het scherm spatten. Natuurlijk ben je niet alleen, want ontwikkeling en elkaar beter maken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook voor het derde jaar op rij het nationaal keurmerk ‘expert in talentontwikkeling’. Wat wij jou daarvoor naast werken aan mooie projecten, super goede arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden bieden? Vriendelijke, vakbekwame collega kiwi’s en een prettige werkplek in een rijksmonumentaal pand, dat overigens goed bereikbaar is en in een leuke omgeving ligt.

Je werkweek:  

Innovatie en duurzaamheid. Daar werken onze developers continu aan. Voor onze klanten, maar ook om de interne workflow te optimaliseren, om door te ontwikkelen en innovatieve grenzen te verleggen.

Net als je collega’s weet je van aanpakken. Wij werken voor de backend met TYPO3, Symfony, Magento en WordPress. Natuurlijk werken we ook met Scrum en Git. Je werkt aan projecten, doorontwikkeling en interne innovatie. Onze projecten zijn vooruitstrevend. Onze klanten groeien en wij groeien mee. Jij vertaalt de technische oplossingen en adviseert over gebruiksvriendelijkheid en technisch haalbare oplossingen.

Om jezelf verder te ontwikkelen, krijg je naast individuele gesprekken ook persoonlijke ontwikkelingstijd ingepland.

Wat wij zoeken!

Ben jij de developer die op het gebied van Frontend de vetste projecten wil maken? En kun jij goed samenwerken met andere developers? Dan ben je geknipt als kiwi!

Om dat te doen?

Je wilt innoveren, ontwikkelen, technische oplossingen bieden, nóg beter worden, met veel plezier naar je werk te gaan én een kiwi worden? Dan heb jij:

  • HBO werk- en denkniveau
  • ten minste 2 jaar werkervaring
  • Gevoel voor styling
  • Uitstekende HTML/CSS/JavaScript skills
  • Een performance mindset

Dat schuift wat

Bij Redkiwi vind jij een uitdagende baan in een prachtig pand in Rotterdam. Wees niet bang, bij ons vind je geen tegeltapijt en systeemplafond, maar een lichte open werkplek in een rijksmonumentaal pand. Je komt te werken in een jong team waarmee we hard werken en veel lachen. Die 25 vakantiedagen mag je eventueel wel zonder ons doorbrengen ;). Én wij maken jou beter! Wij bieden diverse ontwikkelingsmogelijkheden en dragen het keurmerk ‘expert in talentontwikkeling’. Wil je bijvoorbeeld graag een certificering behalen? Dat kan! Natuurlijk ben je ook van de partij op relevante congressen of beurzen en kun je àltijd bij je collega’s terecht! Bovendien zijn veel zaken zijn bij ons beter geregeld. Zoals de lunch, onze uitjes, je werkplek, individuele ontwikkelingsmogelijkheden en je pensioen. Laten wij binnenkort kennismaken en de rest bespreken. Wij zien uit naar je sollicitatie, tot snel!

Details

Plaatsingsdatum
27 okt 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
160-180 uur