Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Front-end Developer

Bodegraven
32-40 uur

Als Front-End Developer ben je (mede)verantwoordelijk voor het bedenken, inschatten, bouwen en onderhouden van uiteenlopende opdrachten. Van informatieve PWA’s tot complexe Front-End systemen.

Ik wil solliciteren

Dit vind je leuk

 • Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van digitale omgevingen.
 • Nadenken over technische keuzes, zoals onze architectuur, tools en processen.
 • Prestaties analyseren en aangeven hoe je Front-End kunt verbeteren.
 • Teamwork. Je werkt graag in sprints.

Wat we graag bij je zien

“Hire for attitude, train for skills”, dat mantra past goed bij New Story. Hoe meer hard & softskills je eigen zijn, hoe beter. Maar schiet je op delen nog te kort en wil je dat compenseren met een flinke dosis leergierigheid? Laat je niet ontmoedigen om het gesprek aan te gaan. De kennis die je mist, kunnen we bijbrengen. Dat vinden we alleen maar leuk. Goed om te weten, de talen die we gebruiken zijn een verrijking voor je personal stack. Het rijtje dat je niet volledig hoeft af te vinken:

 • Je hebt een BSc of MSc in bijvoorbeeld Informatica.
 • 3 tot 5 jaar werkervaring als Front-End Developer of een aantoonbaar steile leercurve.
 • Je spreekt de talen Javascript, HTML en CSS/SCSS.
 • Ervaring met tech zoals Angular, RxJS, Unit Testing en e2e Testing is een pré.
 • Het spreken van Back-End talen zoals PHP of C# is een pré.
 • Ontwikkelen in Storybook, BEM technologie of Atomic design maken je enthousiast.
 • Tools zoals PWA, NX-monorepo, SSR / Prerender en SonarQube ken je goed.

Wat je van ons kunt verwachten

Uiteraard een prima salaris en alle toeters en bellen die bij goed werkgeverschap horen. Maar net zo belangrijk is de omgeving die we bieden. Hoog op het duin met uitzicht over zee word je ondergedompeld in een gezond ambitieuze cultuur waar een divers team – qua leeftijd, ervaring en expertise – samen meters maakt. Je krijgt studietijd om je door te ontwikkelen, misschien wel in ons innovatielab. Evenwel geldt dat we niet zoveel met lineaire leerprocessen hebben. In onze veranderlijke wereld worden we allemaal doorlopend op de proef gesteld. We vertrouwen op elkaar, zoeken samen naar oplossingen en delen de kennis die we onderweg opdoen. Regelmatig blijven we na werktijd plakken om over de wildste projecten te praten.

Door het multidisciplinaire karakter van onze organisatie kijk je over de grenzen van je eigen domein. Je werkt samen met experts die jouw werkzaamheden van context voorzien. Je weet niet alleen wat je maakt, maar vooral ook waarom. Vind je groei belangrijk? Er is geen ontsnappen aan bij New Story.

De hardware waar je mee werkt

Voor fanboys & girls goed nieuws: we werken met opgevoerde MacBooks die je op kantoor koppelt aan goed uitgeruste werkstations. Sinds Corona weten we het zeker, thuis tikt het toetsenbord net zo lekker. Ook daar helpen we je met de set-up die je nodig hebt.

New Story, het korte verhaal

Wij zijn Creative Marketing Engineers die elke dag aan vooruitgang werken. Wij geloven dat de groei van onze Newstorians vooruitloopt op de digitale evolutie van klanten. Ons team telt 70+ experts die je grofweg kunt opdelen in strategen, creatieven, marketeers, UX-ers en een multidisciplinaire groep ontwikkelaars. Samen maken we mooie dingen die werken. Dat zie je met name terug in de doorlopende ontwikkeling en groei van digitaal gedreven platformen.

Meer over New Story

We maken tijd

Graag leren we je persoonlijk kennen in een ontspannen gesprek waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Je motivatie bespreken we het liefst met een kop koffie op kantoor. Dan pak je meteen de vibe van New Story mee.

Mail je CV naar Samantha den Boer via samantha@newstory.nl. Een link naar een up-to-date LinkedIn profiel rekenen we ook goed.

Details

Plaatsingsdatum
04 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Bodegraven
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur