Front-end developer
160-180 uur
Als Frontend developer, met eventueel al bureau-ervaring, kun jij onze beoogde groei doorvoeren. Het is belangrijk dat je gevoel voor styling hebt, zodat de sites, shops en applicaties van het scherm spatten. Natuurlijk ben je niet alleen, want ontwikkeling en elkaar beter maken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook voor het derde jaar op rij het nationaal keurmerk ‘expert in talentontwikkeling’. Wat wij jou daarvoor naast werken aan mooie projecten, super goede arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden bieden? Vriendelijke, vakbekwame collega kiwi’s en een prettige werkplek in een rijksmonumentaal pand, dat overigens goed bereikbaar is en in een leuke omgeving ligt.

Je werkweek:  

Innovatie en duurzaamheid. Daar werken onze developers continu aan. Voor onze klanten, maar ook om de interne workflow te optimaliseren, om door te ontwikkelen en innovatieve grenzen te verleggen.

Net als je collega’s weet je van aanpakken. Wij werken voor de backend met TYPO3, Symfony, Magento en WordPress. Natuurlijk werken we ook met Scrum en Git. Je werkt aan projecten, doorontwikkeling en interne innovatie. Onze projecten zijn vooruitstrevend. Onze klanten groeien en wij groeien mee. Jij vertaalt de technische oplossingen en adviseert over gebruiksvriendelijkheid en technisch haalbare oplossingen.

Om jezelf verder te ontwikkelen, krijg je naast individuele gesprekken ook persoonlijke ontwikkelingstijd ingepland.

Details

Plaatsingsdatum
08 jul 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
160-180 uur