Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Front-end developer

Amsterdam
32-40 uur

ICATT geeft doordachte digitale antwoorden op menselijke vragen. Met digitaal maatwerk en kant-en-klare producten. We ontwikkelen, implementeren en ondersteunen. Altijd in transparante projecten. Altijd robuust en AVG-proof.

We zoeken een front-end developer om voor onze klanten online applicaties te ontwikkelen. We werken voor organisaties die een maatschappelijke bijdrage leveren, zoals overheden, zorg- en onderwijsinstellingen, goede doelen en not-for-profit organisaties. Ben jij de developer die we zoeken?

 

Jouw rol

Als front-end developer ben je onderdeel van een scrumteam. Je werkt nauw samen met product owners, designers en back-end ontwikkelaars. Je werkt aan goede, gebruiksvriendelijke en onderhoudbare front-end-code die optimaal werkt op mobiel en desktop, aan stand-alone maatwerk-applicaties en aan (headless) CMS-gebaseerde oplossingen. Wij omarmen open source en geloven dat we samen (met leveranciers én opdrachtgevers) veel meer kunnen bereiken dan alleen.

 

Jouw profiel

Wij zoeken een front-ender met twee jaar werkervaring. Je kunt goed overweg met gangbare tools, waaronder Vue.js. Je kunt je keuzes en aannames in het ontwerp onderbouwen en aan laten sluiten bij de eisen van het project. Je kunt op basis van projectbudgetten de beste tools selecteren uit je toolset en je houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen op jouw vakgebied en past deze toe binnen het team. En je bent gewend je werk steeds te overleggen met jouw team en projectmanager.

Een afgeronde IT-opleiding, of een andere relevante opleiding is een pre, net als ervaring met Content Management Systemen. We zoeken een developer met ervaring met (of belangstelling voor) .net Core back-end development. Wil je ook bijdragen aan back-end ontwikkeling (.net Core) of wil je je hierin verder ontwikkelen, dan is daar alle mogelijkheid voor.

 

Wat we bieden

  • Goed salaris, passend bij je skills
  • Persoonlijk opleidingsbudget
  • Mogelijkheid om parttime en/of hybride te werken
  • 200 vakantie-uren per jaar
  • Laptop en telefoonvergoeding

Details

Plaatsingsdatum
06 mrt 2023
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur