Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Front-end Developer

Den Haag
32-40 uur

Met een stevig pakket van bekende lokale en nationale klanten die wij dagelijks bedienen met online maatwerk kunnen wij ons met recht hét internetbureau van Den Haag noemen. Zo hebben wij voor onder andere SnowWorld, gemeente Den Haag, CORPUS, Madurodam en ActiZ uitgebreide online platforms ontwikkeld. Hierbij halen onze front-enders alles uit de kast om voor iedere gebruiker de beste ervaring te creëren. Zie jij zo’n uitdaging ook wel zitten? Dan kunnen we je goed gebruiken!

Hoe ziet de functie eruit?

Als front-end developer bij Flink ben je verantwoordelijk voor het tot leven brengen van de user experience van onze websites. Als onderdeel van het scrumteam werk je nauw samen met onze designers, back-end developers en de klant om zo tot het beste resultaat te komen. Als front-end developer bijt je je vast in het opzetten van een gestructureerd, schaalbaar en toekomstbestendig HTML en CSS designsysteem. Daar bovenop zet je je skills in om de gebruikservaring te perfectioneren. Samen met de designer realiseer je de interactie, animaties en de totale beleving van de website. Daarbij weet je precies welke tools je in moet zetten om tot het gewenste resultaat te komen. Of het nou om CSS gaat, Javascript, React, Vue of een andere tool of techniek, jouw front-end zorgt ervoor dat onze projecten optimaal op de wensen van de bezoeker zijn afgestemd!

Naast het projectmatige werk zorgen we ook voor voldoende tijd om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken. Door onderling kennis en inspiratie te delen, toffe congressen of meet-ups te bezoeken en (online) trainingen en workshops te volgen. Met het development team maar ook zeker tussen de verschillende disciplines. Een paar keer per jaar maken we onze agenda helemaal vrij om ons met het hele Flink team volledig te kunnen focussen op onze eigen innovatie en ontwikkeling!

Wat verwachten we van jou

  • Je kan met gestructureerde, schaalbare en toekomstbestendige code from scratch de front-end van uitgebreide, complexe websites opzetten;
  • Je weet technologieën als bijvoorbeeld Javascript, React en Vue creatief in te zetten voor het verrijken van de gebruikservaring;
  • Je vindt het leuk om in teamverband samen te werken aan online projecten en kan goed over je werk communiceren met je teamleden en klant;
  • Je houdt jezelf actief op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vak en deelt dit graag met je teamleden;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als front-end developer bij een digitaal bureau;
  • Je bedenkt creatieve oplossingen voor verschillende technische uitdagingen;
  • Je hebt een duidelijke visie op je expertise en kan deze goed overbrengen;
  • Je bent zelfstandig, ondernemend en neemt graag verantwoordelijkheid;
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt de drive om jezelf te blijven ontwikkelen en te innoveren in je werk.

Over Flink

Vanuit onze headquarters op de Binck in Den Haag (en inmiddels ook vanuit huis natuurlijk) werken wij iedere dag voor uiteenlopende aan klanten uit de regio, het land en zelfs buiten onze landsgrenzen. Hierbij gaat het altijd om maatwerk dus is geen enkel project hetzelfde. Van museum tot pretpark, van branchevereniging tot overheidsinstelling of complex business-to-business platform. Voor iedere klant duiken we weer in een nieuwe wereld, wat ons scherp houdt en ons werk uitdagend en afwisselend maakt. Met onze klanten werken we intensief samen, van strategische start tot aan de eindoplevering en de hierop volgende doorontwikkeling. Full service en 100% scrum. Met een tof team van zo’n 20 Flinkerts.

Flink biedt een uitdagende werkplek met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. We bieden verder een mooi salaris met goede voorwaarden, een vet uitzicht over het prachtige Den Haag en veel leuke borrels, uitjes en ieder jaar een weekend met de hele club lekker offline, de buitenlucht in.

Flink & COVID-19

Bij Flink zorgen wij voor een veilige werkplek, waar we op voldoende afstand van elkaar kunnen samenwerken. Werk je liever thuis? Of een combinatie van thuis en op kantoor? Helemaal prima. Alle Flinkerts hebben de tools tot hun beschikking om volledig remote te kunnen werken. Kortom, we staan voor alle wensen open en verzinnen altijd een passende, werkbare oplossing. Thuis of op kantoor, het groepsgevoel blijft en de sfeer is goed! Typisch Flink!

Meer weten over deze functie?

Voor meer informatie, vragen of direct solliciteren: check de vacature op onze website! We zien je graag!

Details

Plaatsingsdatum
16 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Den Haag
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur