Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Front-end developer

Heerlen
30-40 uur

Betawerk is een strategisch internetbureau gespecialiseerd in digitale oplossing voor overheid, zorg en wetenschap.

Krijg jij er een kick van om de beste designs tot leven te brengen in interactieve templates? Trek je gelijk de broncode open als je een toffe website ziet? Dan maken we graag plek voor jou in ons snel groeiende team. Je mag direct beginnen; fulltime of parttime. Wat het beste bij jou past.

Betawerk: strategisch internetbureau

We zijn een van de snelst groeiende internetbureaus van Limburg en gevestigd in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Binnen ons team van 20 medewerkers (and counting) vind je alle online competenties terug. Op basis van doordachte strategie ontwikkelen we slimme online oplossingen voor complexe vraagstukken. We werken 100% open source en zijn door onze uitgekiende werkwijze een geoliede machine. Onze klanten zijn met name (semi)overheden, zorginstellingen en wetenschappelijke organisaties.

“Help jij mee de volgende prijs in de wacht te slepen?”

Dit ga je doen als front-end developer

Onze front-end developers werken nauw samen, met elkaar, de UX designers en de back-end developers, om de wensen van opdrachtgevers en de gebruikers te vertalen naar effectieve oplossingen. We werken met én houden van Drupal CMS, waardoor het mogelijk is maatwerk te leveren voor al onze websites en apps. Front-end zorgt er onder andere voor dat onze stabiele techniek tot leven komt.

Onze front-end’ers hanteren met name HTML/CSS als werkwijze veelal aangevuld met Javascript/JQuery.

Dit zijn je functie-eisen

Je hebt minimaal 2 jaar relevante kennis en ervaring op front-end gebied en bent in staat onze tools en werkwijze jezelf snel eigen te maken. Ervaring met onze tools is wenselijk maar niet noodzakelijk.

We verwachten dat je tenminste ervaring hebt met het aanmaken en bewerken van templates voor CMS’en, HTML/CSS kan schrijven en JavaScript/JQuery begrijpt zodat je plug-ins naar je hand kunt zetten.

Ben je een leergierige starter? Ook dan komen we graag met je in contact!

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 28 verlofdagen per jaar
  • Uitdagend werk voor grote organisaties
  • 10% tijd voor eigen professionele ontwikkeling
  • Hardware naar keuze
  • Leuke collega’s die je graag helpen te integreren bij Betawerk

    Leuke collega’s en ruimte voor zelfontwikkeling”

Geïnteresseerd?

Is deze job jou op het lijf geschreven? Of heb je nog vragen? Neem contact op met Tim de Beijer via +31 45 574 11  81 of tim@betawerk.nl

Details

Plaatsingsdatum
26 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Heerlen
Dienstverband
Baan
Aantal uren
30-40 uur