Front-end Developer
32-40 uur

Dit zijn wij, FRMWRK. Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie! FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 25 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien met de inzet van Magento 2 en Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze klanten blijven groeien, ook jouw groei in je kennis en kunde stellen we voorop. Het is daarbij van belang om te weten welke ambities je koestert en welke ervaring je hebt opgedaan. Wij willen het beste uit jou halen, zodat je zo optimaal mogelijk kan meewerken aan onze successen. Want FRMWRK ontwikkelt.

Heb jij meer dan 2 jaar werkervaring als frontender en word jij enthousiast van het werken met programma’s als HTML  en CSS? Bezit je daarnaast een gezonde drive om verbeteringen aan te brengen? Dan hebben wij iets voor jou! Lees snel verder voor meer informatie.

 

Jouw missie als Front-end Developer

In jouw rol als front-end developer maak jij onderdeel uit van ons development team van 9 personen, bestaande uit front-end, backend en fullstack developers, een (technisch) tester en een Scrum Master. Je bouwt en onderhoudt samen met jouw collega’s webshops op voornamelijk Magento, maar we zetten soms ook Drupal in en zullen in de nabije toekomst ook Shopware aanbieden aan onze klanten. Naast het development team is er een Online Marketing team, waar onder andere een UX-er actief is. De UX-er bedenkt samen met de andere online marketeers wat er ontwikkeld moet worden om onze klanten te laten groeien en zet dat om in visuals of wireframes. De frontenders en backenders denken vervolgens mee, schatten in en zorgen er uiteindelijk voor dat het idee ontwikkeld wordt. Je wordt bij al jouw activiteiten ondersteund door een senior front-end developer en lead (fullstack) developer. Je staat er niet alleen voor.

Zowel in de project- als de roadmapfase (fase na livegang van en webshop) werken wij in sprints. Oftewel, op basis van korte ontwikkelrondes bouw je samen met je collega’s én in continue overleg met de klant aan een kwalitatief goed werkend eindproduct. Hierdoor kunnen wij gericht groei creëren bij onze klant.

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als front-end Developer
  • Je hebt ervaring in het werken met HTML/CSS;
  • Je hebt kennis van versiebeheer in GIT
  • Je hebt basiskennis van Javascript en Jquery
  • Ervaring met PHP is een pré
  • Je hebt affiniteit met E-commerce
  • Je bent kritisch, creatief en analytisch
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Details

Plaatsingsdatum
05 nov 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur