EXPERIENCED FRONT-END DEVELOPER

Zo’n front-end developer die zich mateloos irriteert aan die matige roll-over animatie op die ene button. Want jij weet dat de details ervoor zorgen dat het magisch wordt. Door je passie en ervaring bij andere agencies ben je een goeroe in Javascript en alle andere next-gen technieken. Het verleden is leuk maar dan vooral in geschiedenisboeken. Next level please!

 

Bij DotControl zijn we altijd op zoek naar ‘the best’

Dat moet ook als je werkt voor mooie klanten zoals Talpa, Lotto, Fox Sports, Jumbo en VSM. Voor deze mooie merken ontwikkelen we digitale oplossingen die helpen om hen te laten groeien. Hiervoor is front-end een van onze belangrijkste pijlers. Omdat we dit goed doen, vinden steeds meer grote A-merken de weg naar DotControl en zijn we hard aan het groeien naar de top van de markt.

 

THIS IS YOU!

Complexe designs laat jij met jouw oog voor detail tot leven komen en zo kun jij je collega’s elke keer weer verrassen. Jij maakt designs met jouw creatieve code beter als toen ze bij je zijn aangeleverd, of het nou een website, online platform, een mobile app of whatever is. Alles moet outstanding zijn!

 

Je hebt in je vorige baan bij een digital agency al vaak genoeg gezien wat belangrijk is in een project en je weet daarom precies waar je met je code heen wilt. Dat kun je ook nog zonder ingewikkelde taal aan klanten vertellen. Een front-end developer die samen met ons team van creative developers, back-end developers en designers de allerdikste digitale producten kan maken.

 

JJe hebt minimaal 5 jaar relevante front-end ervaring

Je bent bekend met SCRUM of hebt ervaring met het werken binnen SCRUM-teams

Je bent HTML5, CSS3 en Javascript heer en meester

Git, SASS en Grunt zijn geen onbekende terreinen voor jou

Je hebt kennis van Angular, UX en SEO technieken, easy peasy voor jou

Je weet wat er speelt binnen ons vakgebied en weet het team te inspireren met de nieuwste facts en technologieën

Je gebruikt de nieuwste technieken om het beste product voor de klant te leveren

Van klantcontact word je niet zenuwachtig!

Je weet een goede balans te vinden tussen professioneel én fun

Je krijgt een kick van werken voor grote merken om hun online prestaties te verbeteren.

 

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan