Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Ervaren Frontend Developer

Delft
32 uur

We zijn ervan overtuigd dat de wereld meer enthousiaste aanjagers van innovatie nodig heeft.

Hi, ben jij een ervaren frontend developer? Dan is Sping iets voor jou!

Sping is een digitaal bureau uit Delft waar mens, technologie, innovatie en plezier maken centraal staan. We zijn gevestigd in een bijzonder kantoor in het centrum van Delft, vlak bij het gezellige centrum en Station Delft.

We zijn aanjagers van innovatie. We vernieuwen en maken het verschil. Bij Sping willen we werk van betekenis maken. Voor onszelf, voor de klant en als het kan ook voor de mensen die onze digitale oplossingen gebruiken. Werk met impact noemen we dat. Wat neem jij mee om dat mogelijk te maken?

Impact maken met innovatieve en duurzame oplossingen

Je gaat in onze projecten aan producten werken van klanten die innovators zijn in uiteenlopende industrieën. Op die manier zijn wij actief in o.a. de automotive, offshore, health, telecom en wholesale e-commerce industrie. Onze klanten hebben 1 dingen gemeen: ze zijn innovatief en willen graag iets unieks of complex voor elkaar krijgen wat met standaard applicaties of IT-oplossingen niet lukt of simpelweg niet kan. Met onze producten maken we echt het verschil en dragen we bij aan duurzaamheid.

Teamwork

Onze Agile teams ontwerpen een strakke gebruikerservaring, ontwikkelen het technische platform en blijven betrokken voor doorontwikkeling, support en onderhoud. Je gaat onderdeel uitmaken van één of meerdere van deze projectteams. Hierin werk je samen met jouw collega designers, developers en de klant aan de realisatie van een nieuw of verbeterd platform. Afhankelijk van je ervaring of ambities kun je in deze teams naast developer ook de rol vervullen van project-, technical- of team lead. Je bent altijd betrokken bij de klant, het (technisch) ontwerp en de schattingen voor realisatie.

Onze technology stack

Wij bouwen onze producten in de stack van Ruby on Rails, Javascript of een combinatie van beiden. In the end kiezen we altijd frameworks die de beste ‘fit’ zijn voor functionaliteit, kwaliteit, performance, project of klant. In ons team hebben we een brede kennis en ervaring op gebied van QA, deployment, hosting en SCM.

 • Quality Assurance: Automated CI, Unit tests, Linters (eslint, prettier, rubocop) en Cypress.
 • Deployment: Github Actions (CD), Capistrano (Rails), Shipit(NodeJS).
 • Hosting: Google Cloud en AWS.

Verder gebruiken we tools zoals Git, GitHub Actions, Atlassian Suite (JIRA, Confluence, ServiceDesk), Slack

Voor de functie van FrontEnd Developer verwachten we minimaal..

 • HBO werk- en denkniveau
 • dat je goed past bij het DNA en de ambities van Sping: informeel, leergierig, nieuwsgierig, communicatief, down-2-earth, pragmatisch en analytisch
 • 3 jaar relevante werkervaring met React, React Native en/of Typescript
 • Kennis en ervaring met Kotlin is een absolute pré

Als je bij Sping komt werken dan…

..word je daar blij van. Een leuke en goed bereikbare werkomgeving, onze cultuur, collega’s en projecten hadden we al genoemd. Je krijgt bij Sping verantwoordelijkheid, de mogelijkheid om enorm veel te leren en de gelegenheid om te doen waar je passie ligt.

Daarnaast kun je bij ons standaard rekenen op:

 • Een goed salaris en periodieke verhoging o.b.v. je prestaties en groei
 • 5 weken vakantie
 • Een pensioenregeling met mogelijkheid om zelf bij te sparen
 • Een vast contract na 6 maanden
 • Flexibiliteit in werkdagen, werktijden en thuiswerken
 • Telefoon-, thuiswerk- en reiskostenvergoeding
 • Tijd en budget om aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken
 • Laptop en accessoires van de zaak

Meer dan alleen maar coden

Nieuwe mensen brengen ervaring en ook frisse inzichten mee op gebied van werkwijzen, tools, processen of hoe we onszelf als bedrijf positioneren. We zijn benieuwd naar jouw wensen, ideeën en input! We vinden het tof om je bij initiatieven te betrekken die wij of jij willen starten. Wekelijks delen we kennis in onze wekelijkse company update en doen we regelmatig leuke dingen met het team. Je krijgt tijd, budget en begeleiding om aan je eigen ontwikkeling te werken en deel te nemen aan chapters en guilds voor kennisopbouw of eigen producten.

Details

Plaatsingsdatum
23 aug 2023
Salaris range
3200 -
Plaats
Delft
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 uur