Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Ervaren Allround Producer

Utrecht
40 uur
We zoeken een enthousiaste, doorgewinterde producer met anti-slipvingers voor maximale grip op de projecten van Kaliber.

In het kort:

 1. Wie: We zoeken een senior producer met minimaal 5 jaar ervaring bij een creatief bureau. Goed met teams én met opdrachtgevers.
 2. Wat: Als producer werk je met uitdagende accounts, zoals KLM, VodafoneZiggo, bol.com  Alliander, Openbaar Ministerie en Jumbo.
 3. Waar: Kaliber is een digitaal bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. Met ~40 mensen werken we in ons Utrechtse clubhuis, met uitzicht op de molen, de Vecht en ons stadsie.
 4. Waarom: Omdat je wel houdt van digitale vraagstukken, slimme oplossingen, goede teams, leuke opdrachtgevers en een smakelijke lunch.

Dit ga je doen

Als allround producer van Kaliber begeleid je uiteenlopende projecten van begin tot eind. Bijvoorbeeld een innovatieve wervingssite (voor bol.com), indrukwekkende campagne (voor KNB) of een slimme bierkoelkast (voor onszelf). Jij bewaakt continu de gekozen strategie, de planning en zorgt ervoor dat wij samen met onze opdrachtgevers het doel bereiken. Je bent de spil tussen bureau, opdrachtgever en andere partners. ‘Manager van verwachtingen’ zou jouw middle name zijn, als het niet heel gek was om dat in je paspoort te laten zetten.

Je spot planningsproblemen al voordat ze er zijn en brengt opdrachtgevers op de hoogte nog voordat ze jou bellen. Je ontzorgt het team en haakt de juiste mensen op het juiste moment aan. Je snapt de dynamiek en de belangen bij het samenbrengen van een multidisciplinair team. Kortom: dankzij jou wordt een idee nóg beter omdat het op de perfecte manier uitgevoerd kan worden.

Samen met een team van strategen, creatieven, designers, developers en online marketeers zorg je voor de beste oplossingen voor complexe vraagstukken. Je wordt warm van een diversiteit aan projecten en accounts, van platforms ontwikkelen, tot campagnes uitrollen en zelfs pionieren om een fysieke installatie maken.

We werken onder andere voor KLM, VodafoneZiggo, Rabobank, bol.com, NN Group, Alliander, FrieslandCampina, Openbaar Ministerie en Jumbo. Daarom zoeken we ook echt een senior producer: deze accounts vragen om de nodige ervaring.

Dit vragen wij van jou

 • Minimaal 5 jaar ervaring bij een creatief bureau
 • Deze ervaring deel je ook actief met je collega-producers.
 • Veel gevoel voor communicatie, in het Engels en in het Nederlands.
 • Kennis van creatieve en technische mogelijkheden.
 • Teamplayer met aanvoerdersband: je inspireert en enthousiasmeert collega’s om het beste werk te maken.
 • Commerciële empathie: je weet nieuwe kansen en opdrachten te herkennen en te verzilveren.
 • Inhoudelijke betrokkenheid: je weet alles van het project en je bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers.
 • Nieuwsgierigheid: je bent een spons als het aankomt op kennis vanuit andere disciplines.

Dit krijg je daarvoor terug

Kaliber zit op een fantastische locatie in hartje Utrecht: de pas gerenoveerde broodjesfabriek ‘De Lubro’. Daar werk je samen met ~40 collega’s aan mooi projecten. We bieden een marktconform salaris en natuurlijk pensioenopbouw. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen en elk jaar vrij op 5 mei.

We voeden graag onze ontdekkingsdrift, dus vind je in ons clubhuis werkbanken, 3D-printers, drones, een interactieve buddha, een skateramp en een slimme bierkoelkast. Veel daarvan knutselen we in elkaar tijdens hackathons die we voor onszelf organiseren. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk waardoor er veel ruimte is om events, meet-ups en trainingen bij te wonen. En samen met andere Utrechtse bureaus organiseren we ons eigen inspiratie-event: The Kick.

Maar het leukst zijn je collega’s: allemaal net zo gedreven als jij om mooi werk te maken. We starten gezamenlijk de week, in de middag wandelen we een rondje en op vrijdagen nemen we met z’n allen de week door onder het genot van een drankje.

Dit is Kaliber

Kaliber is een digitaal bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. We weten wat er kan, maar vooral wat er werkt. In onze snel veranderende wereld maken we merken wegwijs. We doen dat niet door alleen een middel te maken, maar juist de beste oplossing te bieden. Wat wij maken, noemen we intensieve interactie en dat gaat verder dan de grenzen van een scherm. We willen mensen iets laten voelen en ze aanzetten tot actie. Met de juiste boodschap op de juiste manier gebracht, zodat je mensen niet alleen in het hoofd, maar vooral in het hart raakt.

Het logo van Kaliber? Dat is Tommy. Iedereen van Kaliber heeft een Tommy in zich. Hij is gretig naar het onbekende en staat op zijn tenen om erbij te komen. Deze drang om de wereld te ontdekken bindt ons. En als jij dit ook hebt, dan pas jij bij ons!

Werk van Kaliber

Het belangrijkste vinden we dat we waarde creëren voor de vraagstukken die opdrachtgevers bij ons neerleggen. Af en toe winnen we een award met de oplossingen die we bedenken, maar dat vinden we niet het belangrijkste.

Naast de campagnes en platforms die we bedenken en creëren, zoeken we ook de grenzen op met projecten die niet altijd binnen de kaders van het verwachte afspelen:

 • De bitterbel waarmee je met één druk op de knop bitterballen bestelt…
 • Een vis die z’n mond niet kan houden…
 • Een breinkraker voor een museum…
 • Gamification voor gedetineerden
 • Een koelkast die alarm slaat als er niet genoeg bier koud staat…

De procedure

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan, reageer met een korte motivatie en cv. Als we enthousiast zijn geworden dan nodigen we je (virtueel) uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin vertellen wij alles over Kaliber en krijg jij de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Zijn we nog steeds enthousiast dan gaan we bij een tweede gesprek echt de diepte in.

Bij vragen: mail naar maris@kaliber.net of bel ons via 030 287 64 00.

Details

Plaatsingsdatum
11 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Utrecht
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur