Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Ervaren allround Producer

160 uur
Als allround producer ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van het complete proces binnen projecten. Hierbij bewaak je continu de gekozen strategie en zorg je dat wij samen met onze opdrachtgevers ons doel bereiken. Je bent de spil tussen bureau, opdrachtgever en andere partners. ‘Manager van verwachtingen’  zou jouw middle name zijn, als het niet heel gek was om dat in je paspoort te laten zetten.

Je spot planningsproblemen al voordat ze er zijn en geeft opdrachtgevers een statusupdate nog voordat ze jou bellen. Je ontzorgt het team door de juiste mensen op het juiste moment aan te haken. Je snapt de dynamiek en de belangen bij het samenbrengen van een multidisciplinair team. Kortom: dankzij jou wordt een idee nóg beter omdat het op de perfecte manier uitgevoerd kan worden.

Samen met een team van strategen, creatieven, designers, developers en online marketeers zorg je voor de beste oplossingen voor complexe vraagstukken. Je wordt warm van een diversiteit aan projecten en accounts, van platforms ontwikkelen, tot campagnes uitrollen en zelfs pionieren om een fysieke installatie maken.

We werken o.a. voor Rabobank, bol.com, NN Group, Alliander, Floriade, FrieslandCampina, Openbaar Ministerie, Spoorwegmuseum en ICM. Dat betekent dat senioriteit een absolute must is.

Details

Plaatsingsdatum
02 feb 2023
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
160 uur