Drupal developer
32 tot 40 uur per week uur

Dit zijn wij, FRMWRK. Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie! FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 25 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien met de inzet van Magento 2 en Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze klanten blijven groeien, ook jouw groei in je kennis en kunde stellen we voorop. Het is daarbij van belang om te weten welke ambities je koestert en welke ervaring je hebt opgedaan. Wij willen het beste uit jou halen, zodat je zo optimaal mogelijk kan meewerken aan onze successen. Want FRMWRK ontwikkelt.

Binnen ons ontwikkelteam zijn wij per direct op zoek naar een developer met Drupal ervaring. Ben jij een Drupal ontwikkelaar die een deepdive kan doen in de backend? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven, lees snel door…

Jouw missie als Drupal developer

Binnen ons Drupal ontwikkelteam werk je in nauwe samenwerking met je collega’s en onze klant aan toffe interactieve websites en webshops.

Zowel in de project- als de roadmapfase (de fase na oplevering) werken jullie in sprints. In deze sprints ontwikkel je op een efficiënte manier, met de beste passende technieken, aan een kwalitatief goedwerkend product. Tijdens de ontwikkeling houd je rekening met het feit dat het product continue moet worden doorontwikkeld en dus uitbreidbaar en beheersbaar moet zijn. Je voorkomt de zogenaamde technical debt.

Daarnaast heb je oog voor veiligheid en ontwikkel je een stabiel product. Je houd rekening met de eindgebruiker waarvoor je het product maakt, oftewel gebruikersvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Daarbij hou jij je ogen open om bepaalde oplossingen en gave features ook toe te passen bij andere klanten als dit de oplossing voor die klant naar een hoger level tilt. Genoeg uitdaging om continue mee te denken met de behoefte en ambitie van onze klant!

Tot slot krijg je de ruimte om jouw ontwikkelde software(componenten) terug te geven aan de Drupal community door middel van contributions.

Meer lezen van deze vacature? Ga dan snel naar onze website via ‘bekijk vacature’ en wie weet drinken we binnenkort een virtueel kopje koffie of thee!

Details

Plaatsingsdatum
08 jul 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 tot 40 uur per week