Digital Strategy Consultant
32-40 uur

Sta jij midden in de wereld van digitalisering en wil jij bedrijven en organisaties helpen om groei en impact te realiseren met technologie, data en creatieve digitale oplossingen?

Wij zijn op zoek naar

Om een langetermijnpartner bij de digitale transformatie van onze klanten te zijn, is de rol van Digital Strategy Consultant van essentieel belang. We zijn dan ook op zoek naar een ervaren professional die ons team van strategen aanvult en versterkt.

Als Digital Strategy Consultant ben je een strategisch sparringpartner voor het management en de directie van onze opdrachtgevers. Je zou kunnen zeggen dat je hun externe Chief Digital Officer bent. Je kent de business, organisatie en klanten van onze opdrachtgevers en combineert dat met je kennis van digitale technologie, design, data en digital marketing. Met jouw analytisch en ondernemend vermogen help je onze klanten hun business te digitaliseren en nieuwe businessmodellen te introduceren.

Met wie doe je dit?

Het strategy team onderhoudt vanuit haar strategische betrokkenheid de klantrelatie. Met elkaar ontwikkelen we marktproposities, scherpen we de strategische modellen en onderhouden we onze marktkennis. Zo dagen we onze klanten uit om steeds weer een volgende stap te zetten in hun digitale transformatie, en helpen we onze business development collega’s om nieuwe klanten te overtuigen hun digitale groeiambities met ons te realiseren.

Tijdens klantopdrachten werk je intensief samen met verschillende andere Hoppinger expertises: samen met UX-strategen, concepters, marketing strategen en software architects formuleer je lange en korte termijn digitale doelen en stel je de roadmap op om die doelstellingen te realiseren. Jouw collega’s bij Hoppinger zijn stuk voor stuk analytische en creatieve denkers, die door klanten worden gewaardeerd om hun energie en betrokkenheid. Wij delen onze kennis en klant successen dan ook graag via publicaties, webinars en blogposts.

Wat breng je mee?

Uiteraard wil je graag groeien en jezelf verder ontwikkelen. Die ruimte krijg je volop bij Hoppinger. Sterker nog, dat verwachten we ook van je! Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom e-business, e-commerce en digitale transformaties. Ook technologieën als IoT, data science, marketing automation, machine learning en artificial intelligence zijn voor jou bekende onderwerpen. Met die kennis zet je kansen om in oplossingen.

Jij

  • Hebt een master in de richting van bedrijfskunde/IT/marketing of een MBA;
  • Hebt ruim 8 jaar werkervaring, waarvan een aantal jaar in een IT strategy consultancy- of product management rol;
  • Bent in staat om op strategisch niveau met klanten te communiceren en te herkennen waar en hoe je waarde kunt toevoegen (analytisch vermogen);
  • Beschikt over natuurlijke overtuigingskracht en toont leiderschap, zodat je zowel de klant als je collega’s weet mee te nemen in jouw plannen (‘consultative selling’);
  • Bent in staat complexe concepten effectief te formuleren, in woord en geschrift (Nederlands en Engels);
  • Bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Details

Plaatsingsdatum
21 jun 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur