Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Digital Projectmanager

40 uur

We make phones smart. Wij maken jouw telefoon zó slim, dat je verbaasd en verwonderd bent over de functionaliteit. Dit doen we door een unieke combinatie van data, intelligentie en interface. Ieder project en iedere release willen wij dingen nog beter doen.

Als Digital Projectmanager bij M2mobi kom je te werken bij de grootste mobile agency van Nederland en werk je voor een portfolio van aansprekende klanten zoals AH to go, Fit For Free, Heineken en VGZ.

For this role we are looking for a fluent Dutch speaker.

Wat ga je doen?

M2mobi is specialist op het gebied van mobiel. Juist daarom worden wij door klanten gevraagd voor de grotere mobiele projecten.

Als Projectmanager ben je de belangrijkste schakel tussen de klant en het M2mobi team. Dit houdt in dat je zowel intern als extern aanspreekpunt bent. Jij bent verantwoordelijk voor alle projectaspecten zoals de scope, het budget, de planning, kwaliteit en weet samen met het team waarde voor de klant te leveren.

Wij voeren onze projecten op basis van de Scrum methode uit. Maar de aard van onze projecten verschilt nogal. Daarbij kan voor het ene project het zwaartepunt meer op UX design liggen en voor een ander project meer op software development.

Dit uit zich ook in jouw rol als Digital Projectmanager bij M2mobi. Deze is divers omdat je bij het ene project meer de rol van Scrum Master op je neemt, terwijl een ander project vraagt om de ‘klassieke’ benadering van Projectmanagement.

Lees onze blog (https://www.m2mobi.com/blog/uitdagingen-van-een-projectmanager-bij-M2mobi) over werken als Projectmanager bij M2mobi!

Wat voor collega ben je?

Je bent communicatief sterk en weet dat een van de succesfactoren van een project afstemming is.

Voor sommige klanten werken wij doorlopend. Het is daarom belangrijk dat je in staat bent een waardevolle relatie op te bouwen met de klant. Je verdiept je niet alleen in de klant maar ook in de eindgebruiker van onze klant voor de beste dienstverlening. Hierdoor kan jij de klant verder helpen bij het doorontwikkelen van zijn mobiele propositie.

Daarnaast heb je interesse in mobiel en word je enthousiast als je praat over de nieuwste iPhone of die gave app die je onlangs hebt geïnstalleerd. Je vindt het leuk om de laatste ontwikkelingen op mobiel te volgen. En door jouw ervaring met digitale ontwikkel trajecten (een harde vereiste) ben je in staat de beste adviezen aan en de juiste keuzes voor onze klant te maken.

Last but not least, je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent resultaatgericht.

Wij zoeken iemand die:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding heeft
  • Minimaal 3 jaar bewezen Projectmanagement ervaring heeft (in een bureau omgeving)
  • Ervaring met digitale ontwikkeltrajecten heeft
  • Ervaring heeft met Scrum
  • Naast Nederlands een goed woordje Engels spreekt

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding
  • Waanzinnig kantoor in de Amsterdamse Houthavens bij een jong en informeel bedrijf
  • Company lunch? Borrel op vrijdag? Jaarlijkse uitjes en skiën? Doen we allemaal!

Interesse? Leuk!

Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Jeroen terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Details

Plaatsingsdatum
08 mrt 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur