Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Digital Projectmanager

Amsterdam
32-40 uur
Wat je gaat doen;

Ons doel? Impact maken! Zowel nationaal als internationaal. Om te kunnen groeien zijn we op zoek naar uitbreiding van ons Digital Projectmanagement team.

For this role we are looking for candidates based in The Netherlands and are fluent in both Dutch and English.

Als Projectmanager ben je de belangrijkste schakel tussen klanten zoals Sportcity, Rabobank, VGZ en het Move Team in Amsterdam. Dit houdt in dat je zowel intern als extern het aanspreekpunt bent. Jij bent verantwoordelijk voor alle projectaspecten zoals de scope, het budget, de planning, kwaliteit en je weet samen met het team waarde voor de klant te leveren.

Wij voeren onze projecten op basis van de Scrum methode uit. Maar de aard van onze projecten verschilt nogal. Daarbij kan voor het ene project het zwaartepunt meer op UX design liggen en voor een ander project meer op software development. Hierdoor is de rol als Digital Projectmanager bij Move Agency divers omdat je bij het ene project meer de rol van Scrum Master op je neemt, terwijl een ander project vraagt om de ‘klassieke’ benadering van Projectmanagement.

Voor sommige klanten werken wij doorlopend. Het is daarom belangrijk dat je in staat bent een waardevolle relatie op te bouwen met de klant. Je verdiept je niet alleen in de klant maar ook in de eindgebruiker van onze klant voor de beste dienstverlening. Hierdoor kan jij de klant verder helpen bij het doorontwikkelen van zijn mobiele propositie. Daarnaast heb je interesse in mobiel en word je enthousiast als je praat over de nieuwste iPhone of die gave app die je onlangs hebt geïnstalleerd. Je vindt het leuk om de laatste ontwikkelingen op mobiel te volgen. En door jouw ervaring met digitale ontwikkel trajecten (een harde vereiste) ben je in staat de beste adviezen aan en de juiste keuzes voor onze klant te maken.

Last but not least, je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent resultaatgericht.

Cultuur
Onze cultuur is informeel, met vrijheid om jezelf te ontwikkelen en innovatief. Bij Move Agency is er naast werken aan mooie mobiele projecten ook veel tijd om leuke dingen met elkaar te ondernemen. Er wordt veel georganiseerd en zo worden jouw collega’s binnen no time vrienden. Wil jij meer weten over onze organisatie en onderdeel zijn van de Leading First Mobile Agency? Wij vertellen je graag meer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Voordelen;
  • Werken voor een mooi portfolio met nationale en internationale klanten
  • Wij ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling door training en opleiding
  • Je krijgt een buddy die jou begeleidt bij een jong en informeel bedrijf
Wat je hebt;
  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 3 jaar ervaring in projectmanagement
  • Ervaring met digitale ontwikkeltrajecten
  • Ervaring met scrum
  • Naast Nederlands goed Engels spreekt

Details

Plaatsingsdatum
06 dec 2023
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur