Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Digital Project Manager met impact

Amsterdam
32-40 uur

Wil jij graag online projecten van a tot z begeleiden en daarmee maatschappelijke impact maken? Driebit is op zoek een gedreven en ervaren online projectmanager die samen met ons team mooie websites en platformen ontwikkelt, die de wereld een stukje mooier maken. Dat doen we voor opdrachtgevers zoals overheid, musea, kennisinstellingen en  architectenbureaus.

Over Driebit

Driebit is een onafhankelijk digitaal bureau, gevestigd in Amsterdam. We werken uitsluitend aan duurzame projecten met impact. We vinden cultuur, duurzaamheid en democratisering van kennis belangrijk.

Door onze ideeën, mensen en systemen veranderen we data in nuttige kennis. We bouwen platforms waar mensen kennis delen, samenwerken en nieuwe kennis creëren. We ontwerpen en bouwen vriendelijke online tools die mensen in staat stellen om te vinden wat ze zoeken en te doen wat ze willen.

Blije gebruikers en een tevreden team

Of het nu gaat om een online leerplatform waar duizenden leerlingen per dag nieuwe kennis opdoen, een platform voor kennisdeling over maatschappelijke thema’s of een online collecties van musea, één ding staat voorop: onze websites en platformen zorgen voor maatschappelijke impact en blije gebruikers.

Als digital project manager heb je hierin een onmisbare rol. Je vormt een brug tussen onze opdrachtgevers en ons team van developers. Je zorgt ervoor dat de wensen van de klant goed worden vertaald naar het team en de planning. Daarbij let je erop dat iedereen de juiste verwachtingen heeft. Je communiceert helder, je hebt talent om te enthousiasmeren en teams in beweging te brengen.

Je beschikt over uitstekende projectmanagementvaardigheden – zoals het bewaken van kwaliteit, budget en planning. Met jouw persoonlijke benadering ga je soepel om met verschillende klanten, zowel over de inhoud als over zakelijke aspecten zoals planning en budget. Commerciële gesprekken over extra werkzaamheden ga je niet uit de weg.

Naast het dagelijks werk in projecten is er ruimte om mee te denken en doen aan de ontwikkeling van het bedrijf. Driebit is voortdurend in ontwikkeling en samen bouwen we hieraan mee!

Herken je jezelf hierin?

  • Je hebt ruime ervaring met het succesvol leiden van digitale projecten volgens Agile/Scrum.
  • Je kan goed plannen en organiseren, weet prioriteiten te stellen en jongleert moeiteloos tussen uiteenlopende taken, projecten en klanten.
  • Je bent een daadkrachtige aanpakker, werkt graag met een team naar mijlpalen toe en houdt van het vieren van successen.
  • Je hebt commercieel inzicht waarmee je helpt bij commerciële trajecten met bestaande of potentiële nieuwe klanten.
  • Je kan helder communiceren met zowel opdrachtgevers als developers en weet duidelijk te omschrijven wat de wensen of problemen.
  • Je vindt het leuk om bij een kleine organisatie te werken en kan je vinden onze kernwaarden: duurzaam, samen en effectief.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en woont ook in Nederland.
  • Ervaring met JIRA is een pre.

Wat kan Driebit je bieden?

We bieden je een interessante en leuke baan bij een positief en sympathiek bedrijf voor 32 tot 40 uur per week. In overleg zijn we heel flexibel over werkdagen en we natuurlijk bieden we een marktconform salaris en een pensioenregeling. Jouw inzet, talent en kennis dragen bij aan mooi werk, dat bijdraagt aan de samenleving.

Thuiswerken is zeker mogelijk, maar als je naar kantoor komt hebben we een prachtig kantoor op één van de mooiste plekken van Amsterdam, op loopafstand van Amsterdam CS. Altijd uitzicht op leuke bootjes en perfect voor een wandelingetje na de lunch!

Deze functie is een verantwoordelijke baan met een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en steeds weer wat nieuws te leren. Je komt terecht in een gezellig en hecht team dat samen gaat voor kwaliteit en impact.

Details

Plaatsingsdatum
28 aug 2023
Salaris range
3000 - 4000
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur