Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Digital Project Manager

Utrecht
32-40 uur

Noem ons een digitaal bureau, een reclamebureau, een design en innovatiebureau of een technologisch bureau. Want eigenlijk zijn we het allemaal. Wat we maken, noemen we intensieve interactie en dat gaat verder dan de grenzen van een scherm. We combineren strategie, creativiteit en technologie om de meest uiteenlopende vraagstukken te beantwoorden.

We zoeken een digital project manager met een fascinatie voor techniek én met de nodige mensenkennis. Iemand die alle kikkers in de kruiwagen houdt en teams in beweging brengt.
In het kort
 1. Wie: Een DPM’er met zo’n 2 jaar ervaring die uiteenlopende digitale projecten heeft klaargespeeld.
 2. Wat: Samen met getalenteerde teams en leuke opdrachtgevers ga mooi en vooruitstrevend werk maken.
 3. Waar: Kaliber is een digitaal bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. Met ~50 mensen werken we in ons Utrechtse clubhuis, met uitzicht op de molen, de Vecht en ons stadsie.
 4. Waarom: Omdat je houdt van interactie en activatie, complexe digitale projecten, goede teams, leuke opdrachtgevers en een creatieve werkplek.
Dit ga je doen

Als digital project manager van Kaliber begeleid je onze digitale projecten vanaf de start. Wat moet het worden, wat is het plan? Jij denkt mee met de opdrachtgever en brengt de juiste mensen bij elkaar om samen de mooiste dingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan een innovatieve wervingssite (voor Rabobank), complexe koppelingen (voor ICM) of een slimme bierkoelkast (voor onszelf). Natuurlijk bewaak jij scope, planning en budget. Maar belangrijker: met je team werk je toe naar het gezamenlijke doel. Product owner, project manager of digital producer: hoe we je noemen, maakt jou niet uit. Zolang jij maar met het team kan knallen richting livegang. En na lancering? Dan begint het echte werk: doorontwikkeling en optimalisatie.

We werken onder andere voor Rabobank, Bol.com, KLM, Floriade, Movir, Jumbo, Het Nederlands Veteraneninstituut, Bavaria Global, Rodenbach, Openbaar Ministerie, Spoorwegmuseum en ICM. Een diverse groep opdrachtgevers die met uiteenlopende vraagstukken bij ons komen. Samen met een team van strategen, creatieven, developers en online marketeers werken we aan de beste oplossingen. Van campagne tot interactieve installatie. Binnen het team van producers, ga jij vooral aan de slag met de digitale producten en platforms.

Je hebt een agile mindset. Wat we daarmee bedoelen? Dat jij weet dat wat we maken, nooit hetzelfde is als wat er ooit in een projectplan heeft gestaan. En dat je voortschrijdend inzicht niet schuwt, maar juist omarmt. Je bent zo wendbaar als een stuntvlieger en flexibeler dan Sanne Wevers en Epke Zonderland bij elkaar opgeteld.

Dit vragen wij van jou

 • Minimaal 2 jaar ervaring als digital project manager.
 • Deze ervaring deel je ook actief met je collega’s.
 • Veel gevoel voor communicatie, in het Engels en in het Nederlands.
 • Kennis van technische (on)mogelijkheden.
 • Teamplayer met aanvoerdersband: je inspireert en enthousiasmeert collega’s om het beste werk te maken.
 • Commerciële empathie: je weet nieuwe kansen en opdrachten te herkennen en te verzilveren.
 • Inhoudelijke betrokkenheid: je weet alles van het project en je bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers.
 • Nieuwsgierigheid: je bent een spons als het aankomt op kennis vanuit andere disciplines.

Details

Plaatsingsdatum
02 mei 2023
Salaris range
-
Plaats
Utrecht
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur