Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Digital Project Manager

Den Haag
32-40 uur
Vind jij het tof om online projecten van a tot z te begeleiden? Haal je graag het maximale uit een scrumteam en werk je graag intensief samen met fijne opdrachtgevers? Dan ben je aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven en ervaren online project manager die samen met onze Flinkerts én onze opdrachtgevers digitale hoogstandjes aflevert. Je bent sparringpartner voor je klanten en kan hun wensen goed vertalen in heldere voorstellen. En klopt er een nieuwe potentiële klant aan de voordeur? Dan pak jij je kans en overtuigt hen van de kracht van Flink! Word jij de drijvende kracht achter ons volgende project? Solliciteer direct!

Met jouw ervaring in de digitale bureauwereld zet jij met gemak de pet op van de klant. Maar ook die van een developer. Of van een designer. Eigenlijk draag je ze allemaal, tegelijkertijd. Je managet timelines, coördineert scrumrituelen en zorgt voor topkwalitieit online producties samen met een getalenteerd team van strategen, digital designers, front- en back-end developers.

Je bent assertief genoeg om afwijkingen in planning en budget te communiceren en verwachtingen van de klant te managen. Jij hebt power, kan direct zijn en voelt mensen goed aan. Hierdoor ben je zowel een krachtige sparringpartner voor de klant als een motivator voor het projectteam en bereik je in ieder project de optimale balans tussen kwaliteit, planning en budget.

Naast het begeleiden van projecten ben je ook het vaste aanspreekpunt voor je klanten ná oplevering. Je zit regelmatig met hen om de tafel om de afgelopen periode te evalueren, resultaten te bespreken én nieuwe plannen te verkennen. Je vertaalt deze plannen samen met het team in passende voorstellen voor doorontwikkeling.

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als projectmanager bij een digitaal bureau;
  • Ruime ervaring in het maken van offertes, projectplannen en -planningen;
  • Brede interesse in de digitale wereld en online oplossingen;
  • Ervaring met het werken met scrum;
  • Een scrummaster certificaat is een pré… heb je hem nog niet? Dan krijg je hem van ons!

Over Flink

Werken bij Flink betekent werken bij het leukste internet bureau van Den Haag. Vanaf jouw bureau – met panoramaview op de mooiste stad achter de duinen – werk jij aan het op de kaart zetten van ons mooie bureau en de projecten waar we trots op zijn. Waar we samen met het team van 20 Flinkerts dagelijks hard aan werken. We werken voor opdrachtgevers als Madurodam, Omniversum, SnowWorld, MultiTankCard, Gemeente Den Haag en nog veel meer mooie organisaties en merken.

Flink biedt een uitdagende werkplek met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. We bieden verder een mooi salaris met goede voorwaarden, een vet uitzicht over het prachtige Den Haag en veel leuke borrels, uitjes en ieder jaar een weekend met de hele club lekker offline, de buitenlucht in.

Flink & COVID-19

Bij Flink zorgen wij voor een veilige werkplek, waar we op voldoende afstand van elkaar kunnen samenwerken. Werk je liever thuis? Of een combinatie van thuis en op kantoor? Helemaal prima. Alle Flinkerts hebben de tools tot hun beschikking om volledig remote te kunnen werken. Kortom, we staan voor alle wensen open en verzinnen altijd een passende, werkbare oplossing. Thuis of op kantoor, het groepsgevoel blijft en de sfeer is goed! Typisch Flink!

Meer weten over deze functie?

Voor meer informatie, vragen of direct solliciteren: check de vacature op onze website! We zien je graag!

Details

Plaatsingsdatum
16 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Den Haag
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur