Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Digital Marketing Lead

Den Haag
32-40 uur per week uur
Gezocht: een Digital Marketing expert die de lead neemt in het ontwikkelen en verzilveren van online marketingkansen voor onze klanten. Jij hebt alles op het gebied van digital marketing al eens voorbij zien komen en je bent helemaal up to speed met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Voor jou dus een eitje om gerichte strategieën uit te stippelen om het online succes van onze klanten te vergroten. Maar dat is nog alles; met jouw visie til je onze dienstverlening naar de next level en weet je het beste uit ons team van top marketeers te halen. Uitdaging genoeg lijkt ons, jij hoeft je zeker niet te vervelen bij PANGAEA! 

 

Wat ga je doen?

In een notendop: onze klanten online succesvol maken. Je gaat met de klant aan de slag om de gewenste doelstellingen te bepalen. Je adviseert hoe we deze doelstellingen het beste kunnen realiseren, of liever nog, hoe we deze kunnen overtreffen. Je stelt hiervoor een jaarplan op zodat we een duidelijke strategie hebben om dit voor elkaar te boksen. Dit doe je uiteraard niet alleen, je weet onze marketing specialisten in te zetten op de gebieden waar zij echt kunnen shinen.

 

Het eenmalig opzetten van een strategie is niet jouw ding, jij gelooft in een langdurige samenwerking met klanten. Daarom trek jij je handen er niet vanaf als de strategie is opgetuigd, maar blijf je aan de hand van data, nieuwe acties uitzetten om verder te optimaliseren. Tijdens regelmatige voortgangsgesprekken neem je de klant mee in het proces en verbluf je ze met de behaalde resultaten. 

 

Wanneer je niet met de strategie van klanten bezig bent, ga je aan de slag met het ontwikkelen en uitrollen van de strategie van jouw eigen marketing team. Waar willen we met elkaar naartoe en hoe kunnen we onze dienstverlening en producten verbeteren? Hier hoort ook het bouwen van een team bij. We hebben al een aantal toppers klaar staan om met jou dit avontuur aan te gaan, maar we zullen de komende periode ook meer specialisten aan dit team toevoegen. Het is aan jou om ze de ruimte te bieden om hun talenten in te zetten en deze verder te ontwikkelen. Zo laat je niet alleen onze klanten groeien, maar ook je collega’s, hoe leuk is dat!

 

Wat verwachten we van jou?

 

KENNIS

Je bent een expert als het gaat om de mogelijkheden van digital marketing. Je hebt brede kennis van de verschillende specialismen die hieronder vallen. Vooral CRO, A/B testing, SEO en SEA zijn de gebieden waar wij jou ‘s nachts voor wakker mogen maken.

 

STRATEGISCH

Freewheelen, daar doe jij niet aan. Je houdt liever een doel voor ogen en stippelt het pad uit waarmee je dat doel kunt behalen. Dit betekent niet dat je niet van de gebaande weg af durft te stappen, want plannen (en doelen) bijstellen hoort er soms gewoon bij. 

 

ANALYTISCH

Van data word je blij. De een houdt van een bak ijs, maar jij van een bak data waar je op los kan analyseren. Je weet de juiste informatie hieruit te trekken en er conclusies aan te verbinden die weer leiden tot nieuwe acties en nog meer data, yeah!

 

OVERZICHT

Je werkt gestructureerd en raakt niet snel het overzicht kwijt. Wel zo handig als je voor meerdere klanten tegelijk werkt. 

 

NIEUWSGIERIG

Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste trends en blijft ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet volgen. Je vraagt en denkt door, waardoor je tot nieuwe inzichten komt.

 

AGILE

Ervaring met Scrum is geen must, zolang je openstaat om Agile te werken. Als je kennis hebt van Jira & Trello is dat mooi meegenomen, anders leren we je het wel on the job!

 

Meer over PANGAEA

Als full-service digital agency gaan wij met de drie belangrijkste pijlers in het online landschap aan de slag: Strategie, Marketing & Techniek. Met onze werkwijze laten wij onze klanten al jaren groeien op het internet, maar nu zijn wij ook een keer aan de beurt. Wel zo eerlijk toch? PANGAEA is namelijk bezig met het scaling up proces. Een unieke kans in je carrière, want laten we eerlijk zijn; hoe vaak krijg jij de mogelijkheid om je eigen rol te vormen, mee te bouwen aan een organisatie en om mee te groeien met het bedrijf? Dat dachten wij al – niet. Om hier in mee te mogen denken is al reden genoeg om bij ons te solliciteren. Lever je ontslagbrief maar alvast in!

 

De andere redenen waarom je bij ons wilt werken zijn: 

  • Korte lijnen: we zijn een klein en gedreven team waar we elkaar bij de voornaam kennen. De lijnen zijn kort waardoor we doorpakken en onze beloftes snel waar kunnen maken. 
  • Bruut veel plezier: dat we hard werken wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor ontspanning. Van een geintje bij het koffieautomaat tot een potje tafelvoetbal of bedrijfsborrel. Een dag niet gelachen…
  • Altijd leren: Stilstaan is achteruitgaan en dat doen we zeker niet bij PANGAEA. We leren van onze klanten, we leren van elkaar en we kiezen op welk vlak we ons zelf willen ontwikkelen. Daar worden we blij van!

 

Qua salaris en arbeidsvoorwaarden zit je bij PANGAEA wel snor, wij betalen verder mee aan je pensioen, je wordt uitgerust met een nieuwe (werk)laptop en je krijgt genoeg vakantiedagen om (nog) leukere dingen te doen. Lijkt dit jou wat? Kom eens kletsen, met een koffiecorner als buur is een heerlijk bakkie zo geregeld!

Details

Plaatsingsdatum
20 okt 2022
Salaris range
4000 - 5500
Plaats
Den Haag
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur per week