Digital Designer

Als Digital Designer bij Triggerfish werk je op het snijvlak van digital en conceptueel design. Je geeft conceptuele ideeën, merkpositionering, websites en digitale campagnes visueel vorm. Je kan je inleven in de veelzijdige werelden van diverse merken/organisaties. 

In een Digital Designer zoeken wij een zelfverzekerde en energieke visionair, die weet te inspireren en te enthousiasmeren. Je weet jouw ontwerpen te motiveren en professioneel met feedback om te gaan. Je hebt het vermogen om creatieve visie en ideeën overtuigend over te brengen. Je ziet het creatieve proces eerder als een backpack avontuur dan een vooraf georganiseerde reis en kan klanten en teamleden goed in dit avontuur begeleiden. 

 

Je vindt slimme oplossingen met goed doordachte visuele concepten en pixel-perfecte designs. Zo inspireer je jouw collega’s en vind je samen de juiste visuele stijl voor onze klanten.

Samen – in een team van creatieve strategen, marketeers en developers – werk je digitale concepten, campagnes en websites uit. Van ruwe ideeën tot award-winning designs. Je bent de verbindende factor tussen de verschillende expertises en denkt graag met ze mee. 
 

We zoeken zeker géén ‘lone wolf’. Je past niet alleen jouw eigen creativiteit toe, maar weet juist hoe je anderen creatief kan uitdagen. Je geeft vorm aan het creatieve proces waar je eindgebruikers, de klant en specialisten co-creatief in betrekt. Design Thinking en Creative Advertisement spreken jou daarom aan.

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Baan