Digital Designer

32-40 uur
We zoeken een nieuwe collega (m/v/x) voor 32 tot 40 uur per week. Als Digital Designer speel je een centrale rol in een hecht team dat online producten ontwikkelt voor missie-gedreven organisaties. Je ontwerpt merken, online platforms, websites en apps van de hoogste kwaliteit en zorgt daarbij voor een optimale gebruikerservaring.

Wat bieden wij

 • € 2.600 – 3.300 bruto per maand (afhankelijk van je ervaring en niveau)
 • 32 uur of 40 per week (4 of 5 dagen)
 • 25 vakantiedagen (+ betaald vrij tussen Kerst en Oud & Nieuw)
 • MacBook en hardware voor je werkplek (op kantoor en thuis)
 • Tijd, geld en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling (cursussen, coaching, etcetera)
 • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding

We zoeken iemand met

 • HBO/WO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld HCI of CMD)
 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring
 • Vaardigheid in Figma, Sketch of Photoshop en Illustrator.
 • Kennis van Design Thinking methodes en workshops als Design Sprints
 • Ervaring met tools als Miro, InVision, InDesign of After Effects is een pré.

Over Unc Inc

We leven in een spannende tijd. Nog nooit waren de uitdagingen voor de mensheid zo groot en urgent als nu. Tegelijkertijd zijn we tot meer in staat dan ooit tevoren. Om deze uitdagingen aan te gaan is samenwerking nodig; tussen mensen en organisaties, wereldwijd en lokaal. Als full service digital agency werken we aan oplossingen die mensen optimaal laten samenwerken aan een betere toekomst. Dit doen we samen met organisaties als VluchtelingenWerk Nederland, Tropenmuseum, Oranje Fonds en HVC.

Wat ga je doen?

Als Digital Designer ben je verantwoordelijk voor de gebruikerservaring van de digitale producten die je met je team ontwikkelt. Jouw werk is heel divers; UI/UX-ontwerp op basis van persona’s, user journeys en flowcharts. Maar ook prototyping, merk ontwerp en app design. Jouw gevoel voor esthetiek en idee over functionaliteit krijgt dus vele gedaanten. Je haalt inzichten op bij klanten via workshops en je valideert je aannames met gebruikersonderzoek.

Je krijgt alle ruimte om te ontwikkelen en we moedigen je aan om jouw kennis en visie te delen met met je team, je vakgebied gilde en de rest van het bedrijf. Dit doen anderen ook met jou. Zo leren we van elkaar en van de projecten die we doen, elke dag weer.

Waarom werken bij ons?

Bij ons ben je geen klein radertje maar ben je een belangrijke schakel: jouw werk heeft echt impact. Je wordt dan ook een belangrijk lid van een klein, zelfsturend team met eigen klanten. Samen zorgen jullie ervoor dat zij van A tot Z digitaal worden ondersteund. Vanaf de start van een project ben je aanwezig bij analyse trajecten en workshops. Je denkt mee over oplossingen en geeft invulling aan de concepten. Je overlegt direct met de klant en presenteert je eigen designs. De korte lijnen en intensieve samenwerking zorgen voor optimale synergie.

Werken bij Unc Inc is veel meer dan een baan: je gaat hier nieuwe vrienden maken. Je zult vaak blijven plakken om samen iets te drinken, muziek te luisteren of te gamen. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke evenementen, feestjes of weekendjes weg. Niet voor niks beoordelen medewerkers onze cultuur met een 9.

Wie ben jij?

Ontwerp is meer dan alleen je werk, dit vak is je roeping. Je volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet en wilt zelf ook graag vernieuwen. UI/UX-design, design systems, jij denkt en droomt digitaal. Je bent iemand die elke keuze in je ontwerpen met passie kan beargumenteren. Je bent empathisch, verplaatst je gemakkelijk in een eindgebruiker en weet daarom precies hoe je zijn of haar aandacht vestigt op de belangrijkste doelen. Wat je maakt moet ‘pixel-perfect’ zijn; jij bent pas tevreden als alles klopt.

Je bent sociaal, houdt van gezelligheid en bent niet bang om je mening te geven. Zelf sta je immers ook open voor de mening van anderen. Je vindt het dan ook leuk en leerzaam om te sparren met developers; zo hou je elkaar scherp en werk je samen aan het best mogelijke resultaat.

Ons sollicitatieproces

 • Telefonische kennismaking met onze HR-manager
 • Interview 1: een gesprek over je persoonlijkheid, ambities en portfolio
 • We vragen je een kleine opdracht te doen
 • Interview 2: we bespreken de opdracht en gaan dieper in op je rol. Plus je maakt kennis met (een deel van) het team
 • We doen je een aanbod

Details

Plaatsingsdatum
13 jan 2022
Salaris range
2600 - 3300
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur