Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Digital consultant

Heerlen
30-40 uur

Betawerk is een strategisch internetbureau gespecialiseerd in digitale oplossing voor overheid, zorg en wetenschap.

Digital Consultant
Als consultant help jij organisaties met hun digitale transformatie. Je weet het optimum te vinden tussen de behoeften van de eindgebruikers en de business en organisatie van je klant. Dit vertaal jij naar een meetbare online strategie en digitale serviceconcepten waarmee de klant haar ambities kan waarmaken! 

Je gaat methodisch te werk om dit te bereiken. Het is jouw verantwoordelijkheid om het serviceconcept te ontwikkelen en die effectief te communiceren via customer journeys, service blueprints, UX-prototypes en presentaties. Je organiseert workshops met klanten, stakeholders, eindgebruikers en je interne team om tot een breed gedragen resultaat te komen. Waar nodig help je de klant met SEO/SEA ambities en contentplannen. 

Wij bieden je een afwisselende job waarbij je werkt voor grote regionale, landelijke, en soms internationale organisaties. Je werkt in een team van vakmensen waarbij we elkaar scherp houden en continu voor de beste kwaliteit gaan. Je krijgt de ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen met 10% eigen tijd en het bezoeken van conferenties.  

Betawerk: strategisch internetbureau
We zijn een van de snelst groeiende internetbureaus van Limburg en zijn gevestigd in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Op basis van een doordachte strategie voor complexe vraagstukken ontwikkelen we slimme, effectieve (en soms ook prijswinnende) online oplossingen. Binnen ons team van 20 medewerkers (and counting) vind je alle online competenties terug. We werken 100% open source en zijn door onze uitgekiende werkwijze een geoliede machine. Onze klanten zijn overheden, zorginstellingen en grote commerciële organisaties.

“Help jij mee de volgende prijs in de wacht te slepen?”

Dit zijn je functie-eisen
Je hebt meerdere jaren relevante ervaring als digitaal consultant in het ontwikkelen van sites en apps. Je hebt ervaring in het toepassen van methodes als Service Design Thinking, de Online Scorecard en het See, Think, Do, Care model. Je hebt het vermogen om richting en sturing te geven aan een groep, bent stressbestendig en weet verwachten en belangen uitstekend te managen. Ervaring in SEO/SEA, content strategie, informatiebeveiliging en digitale toegankelijkheid is een pré. 

Dit bieden we jou

  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitdagende projecten voor grote(middel)organisaties
  • 10% tijd voor eigen professionele ontwikkeling
  • Hardware naar keuze
  • Leuke collega’s die je graag helpen te integreren bij Betawerk

Geïnteresseerd?
Is deze job jou op het lijf geschreven? Of heb je nog vragen? Neem contact op met Tim de Beijer via +31 45 574 11  81 of tim@betawerk.nl. De sollicitatietermijn loopt tot 28 januari 2022. 

Betawerk, campus

Details

Plaatsingsdatum
26 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Heerlen
Dienstverband
Baan
Aantal uren
30-40 uur