Digital business owner
Veenendaal
32 - 40 uur
Heb jij ambitie om organisaties te helpen bij het behalen van hun doelstellingen? Wil je merken groter en succesvoller maken? Als digital business owner bij EF2 kom je op voor de belangen van onze klanten. Je weet te inspireren en brengt het digitale niveau van klanten naar het volgende niveau. Je organiseert kennis- en innovatiesessies. Door jouw jarenlange ervaring weet je wat er in de branche van onze klanten speelt en ben je in staat kansen te signaleren en de uitvoer te realiseren. Intern manage je cases op gestroomlijnde wijze, binnen een team van specialisten. Het resultaat? Blije klanten, geïnspireerde collega’s en jij een lach op jouw gezicht.


Jij bent:

 • een interne en externe inspirator op digitaal gebied.
 • empathisch en hebt mensenkennis.
 • in staat de balans tussen mens en proces te bewaken.
 • bekend met werkprocessen en bent scrummaster en/of product owner (pre).
 • iemand met minimaal 10 jaar ervaring, bij voorkeur in de bureauwereld.
 • in een compact team van 25 – 30 specialisten (strategen, marketeers, designers en developers) op je best.
 • 32 – 40 uur beschikbaar voor een marktconform+ salaris inclusief een moderne pensioenregeling en een jaarlijkse bonus.
 • dé persoon om voor toffe klanten te werken als Vos Logistics, Oogwereld, Autohopper, Wijlhuizen, Kika, e.a.


Jouw functie als digital business owner

Je haalt informatie op, houdt ontwikkelingen nauw in de gaten, inspireert klant en collega, onderbouwt keuzes, zet een sterke strategie neer en weet dit te vertalen naar een concreet actieplan. Je verkoopt niet, je hélpt onze klanten. Vaak op strategisch niveau in samenwerking met eindverantwoordelijken. Binnen de organisatie van de klant, maar ook bij EF2 laat jij cases soepel verlopen.

Wij werken voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening, B2B en stichtingen. Allen met het doel om de interne bedrijfsprocessen te optimaliseren en extern de doelgroep te raken!

Je wordt niet gelukkig bij EF2 als je:

 • niet daadkrachtig bent op de juiste momenten.
 • meegaand bent.
 • niet kunt accepteren dat er fouten gemaakt kunnen worden.
 • morgen doet wat gisteren “wel prima” was.

Verwachtingsmanagement

Een succesvol eindresultaat bereik je alleen door te bouwen aan het team. Je hebt inlevingsvermogen, begrijpt de interne en externe belangen en weet dit juist te managen. Door jouw manier van communiceren krijg je het vertrouwen van iedereen en trek je de eindverantwoordelijkheid naar je toe. Je viert de successen met het team, maar neemt ook de verantwoording wanneer dit nodig is.

Intern versus extern

Je werkt met een team van specialisten, die vooral intern georiënteerd zijn. Zij zijn steengoed in hun werk, maar willen zich liever niet bezig houden met klantcontact en planning. Aan jou de taak dit “gat” op te vullen. Denk jij twee stappen vooruit, weet je de beste casemethode en werkwijze toe te passen én kan je vooruit plannen? Je neemt daarbij zowel klant als team mee naar een succesvol eindresultaat in een werkwijze die past bij beide.

Top 5 klanten

Wij verwachten dat onze grootste klanten bij jou in goede handen zijn. Jij het startpunt en eindstation van een case. Klanten weten jou te vinden voor antwoorden op vragen en nieuwe opdrachten. Je inventariseert, inspireert en spart. Vervolgens bewaak je de interne processen, zodat verwachtingen op één lijn blijven, planning en budget bewaakt worden en uiteraard neem je hierin ook de klant mee. Door jouw komst bij EF2 loopt dagelijks alles op rolletjes, Bovendien kijk je ook vooruit. Je volgt nieuwe trends en relevante ontwikkelingen en schaaft waar nodig de werkwijze bij. Strategisch meedenken om EF2 nog sterker te maken is voor jou vanzelfsprekend.

 

Kom jij ons team versterken? Solliciteer vandaag nog! Neem contact op met Evan Pierik, Art direction en founder bij EF2.

evan@ef2.nl
0318 – 555 800

Details

Plaatsingsdatum
26 apr 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur