DevOps engineer
32/40 uur

We maken de complexe digitale wereld mooier en simpeler. Dit doen we met meer dan 100 specialisten, die zich gepassioneerd inzetten over de volle breedte om online campagnes, internettoepassingen en platformen te realiseren die naadloos werken en de gebruikers raken.

Als DevOps Engineer beschik je over ervaring en kennis van de hostingketen en word je ingezet om voor onze klanten hosting, performance- en security te configureren. Je bent in staat om als expert zelfstandig te werken en klanten aan de hand mee te nemen in onze oplossingen.

Onze hosting gebeurt vooral in Microsoft Azure, maar je zal vooral ook ingezet worden om Content Delivery Netwerken en Web Application Firewalls te configureren en beheren. Dit gebeurt middels configuratie in het Akamai Edge platform.

Als DevOps Engineer ben je in staat om goed samen te werken, heb je uitgebreide ervaring met hosting en beschik je over kennis van hosting van eindgebruiker tot cloud platform. Ook ben je op de hoogte van de basisprincipes van hosting, hoe je eindgebruikerservaring verbetert kan worden en heb je goede kennis van cloud. En wellicht het belangrijkste, we verwachten dat je leergierig, ambitieus en gemotiveerd bent, want wij gaan jou helpen om nog beter te worden in jouw vak.

Details

Plaatsingsdatum
06 jan 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32/40 uur