Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

DevOps Engineer

De Bilt
32-40 uur

Al meer dan 10 jaar helpen wij de mooiste bedrijven met software uitdagingen en ecommerce oplossingen.

De cloud is niet meer weg te denken uit het hedendaagse ICT-landschap. De applicaties die wij ontwikkelen worden gebouwd volgens moderne methodes, gericht op draaien binnen cloud-omgevingen. Hiervoor passen we onder ander het gebruik van containers, microservices en serverlessoplossingen toe.
Wij werken momenteel met AWS en Azure. Het opzetten en onderhouden van deze omgevingen doen we met Infrastructure as Code (IaC) principes met Terraform binnen Gitlab-CI / Azure DevOps pipelines.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een DevOps Engineer met een aantal jaar ervaring die toe is aan een volgende stap. Bij voorkeur heb je hands-on ervaring met AWS diensten zoals EC2, ECS, Fargate, Lambda, S3, RDS, Aurora, ElastiCache, Route53, SES & CloudFront. Maar ervaring met andere clouds zoals Azure of de Google Cloud is ook een goed begin.

Als DevOps Engineer bij Thesio werk je in-house samen met jouw scrumteam aan toffe projecten voor onze klanten. De meeste projecten die we uitvoeren hebben een hoog innovatief karakter en onze klanten zijn vaak start-ups.
Jij zorgt voor een stabiele en optimaal functionerende omgeving waarin wij onze software kunnen ontwikkelen, testen en aanbieden aan de klant.
Samen met jouw andere DevOps collega’s heb je oog voor het vereenvoudigen van de ontwikkelcyclus alsmede voor het opzetten, beheren, monitoren en verder uitbouwen van de Cloud omgevingen waarin wij bouwen en hosten.
In jouw rol ben je niet alleen faciliterend aan het ontwikkelteam maar maak je daar onderdeel van uit en werk je samen mee aan de oplossing voor de klant.

Wat breng je ons?
– Je hebt al enige ervaring als DevOps / Cloud Engineer en hebt ervaring met het opzetten, bedenken, adviseren, optimaliseren en beheren van omgevingen in AWS en/of Azure.
– Je hebt ervaring met het opzetten van CI/CD pipelines binnen GitLab-CI en/of Azure DevOps.
– Je hebt ervaring met Docker, Terraform of andere infrastructure as code oplossingen.
– Ervaring met PostgreSQL, Kubernetes, Zabbix & Grafana is een pré.
– Handmatige herhaaldelijke verrichtingen automatiseer je het liefste door middel van scripts (in bash of Python) en met pipelines.
– Je spreekt goed Nederlands en bij voorkeur ook Engels.

Waarom bij Thesio?
Thesio bestaat uit een hecht team van developers, designers en projectmanagers. En allemaal hebben we iets gemeen: we houden van software ontwikkelen.

Thesio als werkgever
1. Goede beloning en complete arbeidsvoorwaarden
Uiteraard krijg je een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarbij is er voor iedereen een bonusregeling en een complete pensioenregeling. Natuurlijk is er vrije keuze in laptop. Ook bieden we een mobiliteitsbudget aan waarbij je zelf beslist hoe je dit inzet. Een NS businesscard, kilometervergoeding of elektrische fiets, ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.
2. Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Voor iedereen is er een opleidingsbudget beschikbaar, waarbij je zelf meebeslist hoe deze wordt ingezet. En je mag 5% van je werktijd gebruiken voor zelfstudie, side projects of kennisdeling. Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies met interessante sprekers en delen we periodiek specifieke kennis met collega’s.
3. Balans tussen werk en privé
Onze werktijden zijn flexibel en thuiswerken is (deels) mogelijk. Daarnaast ontvangt iedereen een Balans Budget, wij reserveren voor jou maximaal € 2400,- om uit te geven aan zaken ten behoeve van jouw werk-privé balans. Je kan hier bijvoorbeeld je sport abonnement van betalen of een mooie mountainbike van kopen.
4. Het leukste team
Als team ondernemen we vaak leuke activiteiten; denk aan een (online) bierproeverij of pubquiz, lasergamen in het bos, BBQ’en, borrels en natuurlijk een uitgebreid kerstfeest. Elke middag lunchen we samen en we sluiten iedere week af met een gezellige borrel.

Details

Plaatsingsdatum
26 apr 2022
Salaris range
3500 - 5500
Plaats
De Bilt
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur