DevOps Engineer
160 uur

Wij zijn INFO. Als digitale partner helpen wij organisaties om te innoveren met oog op de toekomst.

Wij zoeken een DevOps Engineer!

INFO ontwikkelt oplossingen voor complexe digitale vraagstukken. En versimpelt ze tot innovatieve, gebruiksvriendelijke online-ervaringen. Om dat te realiseren, werken we het liefst voor vooruitstrevende bedrijven die actief op zoek zijn om een volgende stap te nemen in hun digitale transformatie.

Wil je ook bij een bedrijf werken dat innovatie door zijn aderen heeft stromen? En werken met inspirerende collega’s die elke dag de beste technologieën gebruiken om de innovatiedoelen van hun klanten te verwezenlijken? Waar je kunt experimenteren en waar je jezelf mag zijn? Dan is INFO de plek voor jou!

 

Wie wij zijn

Als business innovation partner helpt INFO klanten zoals OV-fiets, Greenwheels, Takeaway en Adyen met definiëren van hun innovatievisie en roadmap (advisory), het ontwikkelen van go-to-market digitale producten en services (strategy) en het opleveren van hoogwaardige digitale oplossingen (delivery). Dit doen wij al sinds 1994. Ons team bestaat inmiddels uit ongeveer 80 mensen met 21 nationaliteiten die allemaal dezelfde voorliefde voor innovatie in hun DNA hebben.

 

De functie van DevOps engineer

Oplevering en beheer van online omgevingen is een specialisme. Als DevOps engineer ben je een onderdeel van één van onze scrum-teams. Je bouwt met je team aan project(en) en ci/cd-tools; van roadmap, sprints en tracks tot productiedatum en de operationele fase. Je bewaakt de veiligheid en robuustheid van het product. Met mede-DevOps engineers sta je opgesteld om zorg te dragen voor al onze bedrijfskritische online omgevingen, zodat deze veilig en stabiel 24x7u bereikbaar blijven. INFO richt zich op levering en beheer van online toepassingen met hoge beschikbaarheidseisen binnen én buiten kantoortijd.

Naast eigen (virtuele) infrastructuur werkt INFO voor klanten vooral in AWS en Azure. Beveiligingsmaatregelen voor toegang tot bedrijfsmiddelen en -informatie zijn ingericht volgens de hoogste eisen. De bedrijfsvoering en beheer zijn al enkele jaren ISO27001 gecertificeerd. Wij volgen ontwikkelingen op het gebied van kwetsbaarheden in (online) services op de voet en nemen maatregelen om misbruik van online omgevingen te voorkomen.

Het resultaat: veiligheid en flexibiliteit, snel en adequaat handelen bij storingen, minimaliseren van downtime, een voorspelbaar resultaat, transparante werkwijze, goede samenwerking met derde partijen en applicatie-teams, stabiliteit, optimale performance en klanten die onder de indruk zijn. Met meerdere klanten werken we dan ook al jaren samen.

 

Wat ga je doen?

Als DevOps engineer ben je onderdeel van een Scrum-team. Begeleid door een scrum master werk je in sprints met developers, designers én de klant samen aan online services en applicaties, die steeds bruikbaarder en waardevoller worden voor klant en (eind)gebruikers.

Als DevOps engineer houd je je bezig met automatiseren van build- en deploy pipelines en meer (vooral cloud) diensten, beheren en monitoren van schaalbare DTAP omgevingen, gericht op een optimale beschikbaarheid van services en halen van afgesproken dienstverlening. Je behandelt sprint-stories, wijzigingen en incidenten, geeft technisch advies en ondersteuning aan klanten en collega’s binnen je scrum team en in het team van DevOps engineers.

Voor klanten met een 24×7 dienstverlening draai je mee in een standby-regeling en ben je één of enkele dagen per week voor noodgevallen buiten kantoortijd bereikbaar voor (nood)oplossingen. Vanzelfsprekend staat hier een interessante vergoeding tegenover.

 

Wie wij zoeken

Voor ons bestaande team van DevOps engineers zoeken wij een enthousiaste nieuwsgierige en creatieve collega met passie voor solide internet toepassingen.

  • Je hebt ruime en aantoonbare ervaring en bent bedreven in automatisering van online applicaties en systemen.
  • Je hebt brede vakkennis van IETF-standaarden, protocollen, online veiligheid. Programmeerervaring is vereist. Je beheerst bash en/of Powershell plus minstens één van deze talen: Java(Script), Kotlin, Perl/PHP, Python en Go.
  • Je leest en schrijf gemakkelijk bestandsformaten als Yaml, JSON, XML en HTML/CSS
  • Je hebt ervaring in het gebruik van ontwikkel technologieën als Git, Bitbucket/Github/Gitlab, JIRA/TFS/CodeCommit, Jenkins, Ansible, etc.
  • Je hebt kennis van cloud platforms en technieken als AWS/Azure, Docker, Kubernetes, Mesos/Marathon, Puppet/Foreman
  • Daarnaast heb je kennis van veel gebruikte applicatie- en web services als Node.JS, Apache/Nginx, Springboot, ActiveMQ/RabbitMQ, Prometheus/Grafana, ElasticSearch/Kibana, etc.
  • Ervaring met Monitoring en Alerting systemen als Prometheus, CloudWatch en Zabbix
  • Je neemt een leidende rol in het leveren van een stabiele infrastructuur en applicatie raamwerk voor eindgebruikers en het ontwikkelteam.
  • Je draagt verantwoordelijkheid over je resultaten en bent een benaderbaar persoon voor je collega’s en klanten.
  • Je opleidingsniveau is HBO+.

 

Wij bieden

Naast een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, een premievrij pensioen en flexibele werktijden, bieden wij jou een zelfstandige en gevarieerde functie in een gedreven en hecht team. Hierin kun je je volledig uitleven op de techniek, krijg je een hoge mate van verantwoordelijkheid en autonomie en volop kansen om mee te denken en jezelf verder te ontwikkelen.

We zijn gevestigd in een mooi pand op steenworp afstand van de gezellige Nieuwmarkt en op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Leuke collega’s, vrij- en soms do-mibo’s, een kantine met een droomlunch, even bijkomen in onze stadstuin en genoeg vrijheid voor een potje poolen of tafeltennis.

 

Kom ons team versterken

Kun jij na het lezen van deze vacature niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar jobs@info.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Anja Molenaar of Dionne Helmer via +31 (0)20 530 9100.

 

Details

Plaatsingsdatum
12 mrt 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
160 uur