DevOps Cloud Engineer
Eindhoven
Fulltime uur

Stabiele, veilige en betrouwbare internetapplicaties voor gebruikers en onze klanten. Opgebouwd uit AWS en Azure serverless components, containers (ECS, AKS, Kubernetes) en ‘good old’ Linux servers en networking. Maar ook beheer tools zoals Terraform en Puppet. Dat wordt jouw werkgebied. In een team van extreem goede generalisten (nu al acht mensen), waarbij iedereen ook zijn specialisatie heeft, ga je als DevOps Engineer Cloud aan de slag met de cloud- en open source server software van nu. Jullie ondersteunen en werken samen met de application development teams bij ISAAC, in totaal zo’n 120 specialisten.

Dankzij jouw skills landen applicaties goed in de cloud, zijn applicaties optimaal beheerbaar, super snel, altijd secure én up-to-date. En dat voorkomt problemen bij gebruik, waardoor klanten ook minder support tickets inschieten. Iedereen happy!

Als DevOps Engineer Cloud maak je deel uit van het ISAAC Performance & Security Center. Dit team van vier DevOps Engineers, een BI-specialist, Infra Architect en Security Architect vormt ‘the spin in the web’ tussen de development teams en operations. Het Performance & Security Center beheert en onderhoudt onder andere systemen en Java-, PHP-, Python- en Golang-applicaties van onze klanten, laten applicaties goed landen in de cloud en doen performance- en security tests en analyses. Je werkt ook regelmatig binnen een software development scrumteam waar jij jouw Serverless Cloud expertise kunt inzetten. Kortom, een uitdagende functie waarin je als DevOps Engineer Cloud samen met jouw collega’s functioneert als het Network Operations Center (NOC) voor onze klanten.

Ben jij de DevOps Cloud Engineer die wij zoeken? 

Het team en het (internationale) klantportfolio van ISAAC is flink aan het groeien. Ter versterking van ons team zijn we daarom nu op zoek naar een DevOps Engineer. Ga jij aan de slag met de volgende werkzaamheden én breng jij de benodigde ervaring daarvoor mee?

 • Beheer en onderhoud van servers en applicaties;
 • Cloudomgevingen, zoals AWS en Azure, inrichten en monitoren;
 • Serverless componten uit die Cloud goed doorgronden en hiermee (samen met een ontwikkelteam) oplossingen bouwen;
 •  Werken met Linux en Docker;
 •  Container orchestration met o.a. AWS ECS en Kubernetes;
 • Identificeren, in overleg kwalificeren en doorvoeren, van updates, upgrades en patches. Uiteraard zoveel mogelijk geautomatiseerd: automate everything!;
 • Performance en Security Testing van omgevingen;
 • Analyse van productie issues en actie bij (security)problemen met infra, cloud en software;
 •  Automatisering van continuous integration en deployment, bijvoorbeeld met Jenkins;
 • En je draagt bij aan het behoud van onze ISO27001-certificering door middel van zorgvuldige administratie en traceable werken, onder andere met Jira, Puppet, Terraform en Git.

Over ISAAC

ISAAC is een Digital Agency met 130+ specialisten. Op projectbasis werken we aan de strategie, design en development van maatwerk applicaties, platformen en digitale landschappen van onze klanten. En als we daarbij met de nieuwste technieken kunnen werken, dan doen we dat natuurlijk. We investeren volop in technische kennis, persoonlijke ontwikkeling en in kennis van domeinen, zodat we de vraagstukken van onze klanten altijd goed begrijpen. En wat we belangrijk vinden is – hoe wij dat noemen – de kracht van het collectief. Onze kennis wordt niet opgeknipt door te detacheren, maar verrijkt door in projectteams samen te werken op één kantoor in Eindhoven. Of nu, in deze tijd, remote. Techniek, uitdagend werk en succesvolle projecten staan bij ons voorop, maar niet zonder onze ISAACi: een gezellige groep mensen. En waar ook buiten de .complexe uitdagingen veel leuke dingen worden georganiseerd. We love .complexity!

Voorbeelden van ons werk bekijken? Ga naar isaac.nl/cases.

Wat ISAAC jou te bieden heeft

Onze aanbieding bestaat uiteraard uit meer dan alleen een salaris. Ook dit is vanzelfsprekend bij ISAAC:

 • 10% van je werktijd investeren in je eigen kennis, op onze kosten. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor opleidingen of cursussen, conferentiebezoeken en Guilds;
 • Flexibele starttijden. Je kunt beginnen tussen 08.00 en 09.30 uur;
 • Ruime vergoeding voor jouw zorgverzekering en een bijdrage aan je pensioen;
 • Gratis lunch, onbeperkt fruit en vrijdagmiddagborrel bij ons op kantoor;
 • Bij ons word je niet gedetacheerd, maar werk je in projectteams vanuit ons kantoor in Eindhoven. Of remote, nu in deze tijd.

Jouw sollicitatie

Binnen 10 werkdagen neemt Denise, onze recruiter, contact met je op. Zij vertelt je of we je uitnodigen voor een kennismaking en maakt een afspraak. In het eerste gesprek leren we je graag beter kennen. Zijn we beiden enthousiast? Dan plannen we een technische test én het tweede gesprek, waarin dan ook de uitslag wordt besproken. Is er daarna een match? Dan doen wij jou een voorstel. Zeg jij hierop ‘ja’? Dan gaan we samen een fantastische toekomst tegemoet.

Is dit de baan als devOps cloud engineer die jij wilt hebben?

Maak van deze vacature voor devOps cloud engineer jouw baan! Stel je aan ons voor door op de ‘Apply’ button te duwen. Of stuur jouw sollicitatie rechtstreeks naar Denise (denise@isaac.nl). Heb je inhoudelijke vragen? Bel of Whatsapp Denise op 06-18 74 52 86 of stuur een mailtje naar denise@isaac.nl. Ze staat je graag te woord.

Details

Plaatsingsdatum
01 feb 2021
Salaris range
2500 - 4500
Dienstverband
Baan
Aantal uren
Fulltime uur