Stagiair Backend developer

Enschede
160 uur

De manier waarop klanten dagelijks je website ervaren, bepaalt hoe ze naar je organisatie kijken. Een website die optimaal voorziet in de behoeften van de doelgroep, stimuleert een positieve beleving op het imago van een organisatie. Stimmt staat klaar om binnen organisaties nieuw leven in te blazen met vernieuwende oplossingen die beter aansluiten op de digitale wereld. Want digital is wat wij doen. Een dedicated team van denkers en doeners, professionals die kloppende oplossingen ontwikkelen voor de toekomst. Dat is onze specialiteit. Op basis van inzichten uit strategie, user experience en design gebruiken we toonaangevende technologie om positieve impact te maken voor onze klanten en haar gebruikers. Dat doen wij volgens een strakke structuur. Onze voorwaarde voor het beste digitale maatwerk. We zijn pas tevreden als het klopt, aan alle kanten.

Als backend developer bij Stimmt hou je je dagelijks bezig met het vertalen van complexe vraagstukken naar passende oplossingen. Je werkt nauw samen met verschillende collega’s om de oplossingen te bespreken, controleren en verbeteren. Op deze manier leer je kritisch na te denken en zo efficiënt mogelijk uitdagende problemen te tackelen.

Je bent als backend developer pas tevreden als de oplossing geen scherpe randjes meer heeft en volledig naar wens werkt. Het moet stabiel, robuust en gebruiksvriendelijk zijn. Je zorgt ervoor dat jouw oplossingen jarenlang meegaan en goed te onderhouden zijn voor jou en je collega’s.

Herken jij je in bovenstaande omschrijvingen en wil je als stagiair onderdeel worden van ons team? Laat het ons weten en stuur ons je sollicitatie toe. Om je sollicitatie goed te kunnen beoordelen, ontvangen we ook graag je portfolio. Wie weet zien we elkaar binnenkort in Enschede of Amsterdam! 🙂

Details

Plaatsingsdatum
23 dec 2021
Salaris range
- 0
Dienstverband
Stage
Einddatum
01-01-1970
Aantal uren
160 uur