Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Developer

Apeldoorn
32-40 uur
Waarom goede developers goud waard zijn? Omdat ze de drive hebben om hun kennis doorlopend uit te breiden met relevante technieken. Met alleen HTML, CSS en JavaScript ben je er namelijk nog niet. Wij houden sowieso van JavaScript, dus zetten we technieken in als NodeJS, Express en wat jij verder nog gaat aandragen. Want om écht die gouden developer te blijven, moet je van je werkgever natuurlijk wel de ruimte krijgen om te blijven groeien. Gelukkig hebben we dat bij Bright in Apeldoorn begrepen.

Wat ga je doen als developer?

 • Ongeveer tweederde van je werk bestaat uit het ontwikkelen van websites in HubSpot. De resterende tijd (en dit vind je eigenlijk het leukst!) ben je op zoek naar oplossingen voor problemen en uitdagingen.
 • Hoe ga je voor elkaar krijgen wat de klant van je vraagt? Welke API”s zet je in? Welke nieuwe functionaliteiten heb je nodig?
 • Schrik niet, bij Bright werk je in een multidisciplinair team. Je kunt altijd bij iemand aankloppen als je er niet uitkomt. Samen met je mede-developers komt je altijd tot een oplossing.

Wat maakt jou de developer die we zoeken?

 • Laten we er eerlijk over zijn: werken in development is meer een levenshouding dan een baan. Bij Bright zoeken we ook niet de minste. Als developer heb je minimaal ervaring met HTML5, CSS3 en Javascript.
 • Daarbij sta je open voor het eigen maken van de andere programmeertalen die je zeker nodig gaat hebben, maar moet je ook met API’s overweg kunnen. Over die kennis beschik je alleen als je de afgelopen jaren de nodige stappen extra hebt gezet.
 • Dat karakteriseert jou sowieso wel; je geeft niet op en gaat net zo lang door tot het lukt. Daarbij blijft je werk gestructureerd onder druk en laat je geen steken vallen.
 • Ook moet je tegen dagelijkse verzoeken van je collega’s kunnen, want iedereen wil natuurlijk van jouw onmisbare kunsten gebruik maken.

Hoe je ons helemaal inpakt?

Met ervaring met NodeJS, Express en API’s en affiniteit met Gulp en Webpack. Als je goed gedocumenteerde code kunt schrijven en kunt werken met versiebeheer (Git) zijn we helemaal blij. Ook kennis van PHP, HubSpot, WordPress en React of vergelijkbare libraries is mooi meegenomen. Nogmaals, dit is geen must.

5 redenen waarom jij als developer bij Bright wilt werken:

 1. Verantwoordelijkheid
  Je hebt je eigen klanten en bent de baas over je eigen product en planning. Wil je een paar dagen thuis werken? Prima. Kies je eigen aanpak.
 2. Ontplooiing
  Alleen als jij het maximale uit jezelf kunt halen, halen wij het maximale uit jou. Daarom reserveren we maandelijks een halve dag tijd die je naar eigen inzicht mag besteden om nog beter te worden dan je al bent. Moet je voor een bepaalde klant technieken of programmeertalen gebruiken die je niet beheerst? Leer ze maar!
 3. Team
  Bij Bright sta je er nooit alleen voor. Je kunt vertrouwen op de gezamenlijke expertise van je developmentteam en de rest van Bright. Kom je er niet uit? Van alle kanten schiet de hulp je meteen tegemoet. Wekelijks heb je overleg met je team waarin je kijkt wat er goed gaat en waar je elkaar kunt helpen. Anders kun je net zo goed alleen werken, toch?
 4. Sfeer
  Bright heeft geen eilandjes, maar een open kantoortuin. Samen met de contentmakers, consultants en marketeers zit je bij elkaar in een ontspannen ruimte. Iedereen is even belangrijk. Het is gezellig, maar niet rumoerig, dus je kunt lekker je ding doen. Alleen zo kunnen we met z’n allen de beste oplossingen voor onze klanten leveren.
 5. Ambitie
  Wij willen groeien, net als jij. Daarom heb je meteen een jaarcontract te pakken. Is iedereen blij? Dan wordt dat een vast contract.

Natuurlijk bieden we je ook alles wat je mag verwachten van een ambitieuze en professionele werkgever: een pensioenregeling, moderne devices, goede koffie, gezelligheid én een lekker loon.

Solliciteren

Vacatures zijn er voldoende, maar de leukste vind je bij ons. Kom jij onze helden versterken? Leuk! Mail je CV + motivatie naar careers@brightdigital.com. Toch nog een vraag? Bel of WhatsApp dan even met onze office manager / recruiter Heleen op 06-11406487.

Details

Plaatsingsdatum
28 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Apeldoorn
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur