Stagiair Front-end developer
Enschede
160 uur

De manier waarop klanten dagelijks je website ervaren, bepaalt hoe ze naar je organisatie kijken. Een website die optimaal voorziet in de behoeften van de doelgroep, stimuleert een positieve beleving op het imago van een organisatie. Stimmt staat klaar om binnen organisaties nieuw leven in te blazen met vernieuwende oplossingen die beter aansluiten op de digitale wereld. Want digital is wat wij doen. Een dedicated team van denkers en doeners, professionals die kloppende oplossingen ontwikkelen voor de toekomst. Dat is onze specialiteit. Op basis van inzichten uit strategie, user experience en design gebruiken we toonaangevende technologie om positieve impact te maken voor onze klanten en haar gebruikers. Dat doen wij volgens een strakke structuur. Onze voorwaarde voor het beste digitale maatwerk. We zijn pas tevreden als het klopt, aan alle kanten.

Stimmt is op zoek naar een stagiair Front-end developer vanaf februari 2020.

Als front-end developer bij Stimmt hou je je dagelijks bezig met het omzetten van toffe designs naar een werkende website of webshop. Je werkt nauw samen met verschillende collega’s die je code zullen checken en met je zullen meedenken tijdens de technische realisatie van een project.

Je haalt als front-end developer veel voldoening uit het technisch werkend maken van de ideeën van onze designers of van onze klanten. Je kijkt met een kritisch oog naar de designs en probeert deze zo nauwkeurig mogelijk te realiseren. Je zorgt ervoor dat de techniek vlekkeloos werkt en voegt animaties toe om het geheel nog toffer te maken.

Herken jij je in bovenstaande omschrijvingen en wil je als stagiair onderdeel worden van ons team? Laat het ons weten en stuur ons je sollicitatie toe. Om je sollicitatie goed te kunnen beoordelen, ontvangen we ook graag je portfolio.

Wie weet zien we elkaar binnenkort in Enschede of Amsterdam! 🙂

Details

Plaatsingsdatum
26 aug 2020
Dienstverband
Stage
Einddatum
01-01-1970
Aantal uren
160 uur