Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Design intern

Amsterdam
32 - 40 uur uur
Ben jij een nieuwsgierige designer die graag impact wil maken op de samenleving? Dan is GRRR op zoek naar jou.

Of je je nu wilt focussen op één vaardigheid of juist de diversiteit van visual design wilt ervaren, wij kunnen jouw droomstage creëren! Wij zijn op zoek naar een digital stagiair, een branding stagiair, een motion stagiair of een allround design stagiair. Binnen ons ervaren team vind je ondersteuning en inspiratie om kwalitatief werk te maken. Bij GRRR krijg je veel ruimte voor eigen initiatieven en werk je in een gepassioneerde, ambitieuze en energieke omgeving. Deze stage is de perfecte gelegenheid om te groeien en een betere ontwerper te worden.

Designing at GRRR

In design streven we ernaar om leiders te zijn, in plaats van volgers. De awards die wij hebben gewonnen bewijzen dat – damn, dat klinkt arrogant. Sorry. Wij geloven dat perfectie saai is, dus geven we alles wat we doen een menselijke touch. We maken ambitieuze plannen mogelijk en enge veranderingen aangenaam.

Als design stagiair bij GRRR maak je volledig onderdeel uit van het design team. Wij zorgen voor de begeleiding en you do you! Je hoeft geen expert te zijn, maar je wilt wel graag expirimenteren en groeien. Tijdens je stageperiode zul je veel samenwerken met ons ervaren team van designers, art directors, strategen, developers en project managers.

BRANDING INTERNSHIP
Als branding design stagiair zul je gaan werken aan het ontwikkelen van visuele identiteiten en campagnes voor zowel kleine als grote klanten. Je zult van de idee- en conceptfase, tot aan het finetunen van een project betrokken zijn. Digital zit in ons DNA, dat betekent dat we brands ontwerpen die meer online dan offline leven. We ontwerpen veel social content en weinig business cards.

DIGITAL INTERNSHIP
Als UI design stagiair zul je gaan werken aan websites en apps voor zowel kleine als grote klanten. Samen met ervaren ontwerpers maak je digitale producten. Je denkt in modules en systemen. Je werkt samen met UX, research en development. Kennis van Figma is een must.

MOTION INTERNSHIP
Als motion design stagiair maak je grote en kleine animaties voor verschillende soorten klanten. Je kunt samen met het branding team een concept visualiseren of een brand movie maken. En samen met het digitale team maak je een bewegend prototype of een website showreel. AKennis van After Effects is een must.

ALL-ROUND DESIGN INTERNSHIP
Kun je niet kiezen en wil je het allemaal zien? Werk aan branding projecten voor een paar weken. Hop op een website project. En doe ondertussen wat motion ervaring op. Je zult perfect aansluiten binnen ons team. Je zult werken voor grote en kleine opdrachtgevers samen met ervaren ontwerpers.

GRRR, een bureau voor Zinnige Zaken

Volgens ons kan de wereld schoner, eerlijker en inclusiever. Daarom combineren we de kracht van strategie, design en tech met zinnige zaken, en werken we alleen met klanten die graag een positieve impact willen maken op de samenleving. En ja, dat zijn populaire uitspraken tegenwoordig. Daarom zijn wij een gecertificeerde B Corp geworden en laten we onze zinnige ambities onafhankelijk controleren. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam, maar onze collega’s komen vanuit alle hoeken.

Wil je meer weten over ons team? Lees dat hier een interview met onze design lead Joséphine.

Solliciteer als:

  • Je aan identities of websites wil werken vanaf de conceptfase tot aan de oplevering hiervan
  • Je wilt ontdekken hoe het er bij een creative digital agency aan toe gaat
  • Je kennis hebt van creatieve tools
  • Je weet dat design niet alleen over vormen gaat
  • Je het leuk vindt om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken
  • Je beschikbaar bent voor een periode van minimaal 4 maanden

We moedigen kandidaten met alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Joséphine Broesby-Olsen. Het delen van deze pagina wordt zeer gewaardeerd.

SOLLICITEER

Details

Plaatsingsdatum
26 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur