Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Delivery manager / Project manager

Zwolle
32-40 per week uur
Wil jij dagelijks samenwerken met een team van specialisten? Ga jij door het vuur voor onze klanten en zorg jij voor die ene klik? Kun jij meerdere ballen hooghouden en heb je de touwtjes graag in handen? Daag jij zowel onze klanten als het team uit om verder te gaan dan gedacht of gevraagd? Dan is de functie van Delivery Manager bij Move4Mobile de plek voor jou!

Ons doel

Als mobile agency hebben we met Move4Mobile maar één doel: het creëren van de optimale digitale gebruikerservaring, die perfect aansluit bij de innovatieve ambities van onze klanten. Dit gaat verder dan alleen app ontwikkeling. Wij vinden dat strategie, design en development onlosmakelijk verbonden moeten zijn om tot het beste resultaat te komen. Daarmee onderscheiden we ons in de markt. We gaan dan ook niet zomaar samenwerkingen aan met klanten, we gaan voor strategische partnerships. Je leest het al: onze ambities liggen hoog.

Je rol

Als Delivery Manager werk je samen met je team aan een breed scala van projecten. Elk project is anders en dat maakt je werk super dynamisch. Het is jouw taak om de balans te vinden tussen de commerciële belangen die spelen, het team en de planning die voor de klant relevant is. Jij bent eindverantwoordelijk voor jouw project(en) en gaat door het vuur voor onze klanten. Jij komt niet voor verrassingen te staan in het project, je hebt immers goed zicht op de projectplanning, het budget en het sentiment bij de klant. Ook op commercieel vlak weet jij je mannetje te staan. Het omgaan met tegengestelde belangen gaat je goed af. Je weet waar kansen liggen en weet deze ook te benoemen en te concretiseren. Daarnaast wil je dat medewerkers in je projectteam(s) uitblinken in hun werk. Je coacht ze en helpt ze groeien.

Kenmerkend voor onze Delivery Manager is….

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt verstand van agile/scrum;
  • Je kan goed vraagstukken vertalen naar oplossingen;
  • Je hebt affiniteit met design en/of techniek;
  • Je bent communicatief vaardig (en niet alleen goednieuwsgesprekken), zowel in het Nederlands en Engels.
  • Je bent enthousiast, werkt proactief, bent kritisch op een constructieve wijze, kan goed structuur aanbrengen en denkt in kansen en mogelijkheden.

Je hebt een streepje voor als je de ins en outs kent van de design guidelines voor iOS en Android.

Je team

Je bent de lead van jouw team dat bestaat uit developers en designers. Met hen werk je in sprints aan de producten van klanten. Doel? Topkwaliteit leveren! Dat betekent veel samenwerken; stand-ups, refinements, retrospectives. Maar ook samen terugkijken op alle afgeronde tickets. Korte lijnen, heldere communicatie en oplossingsgericht denken is de key to succes.

Waarom je absoluut bij Move4Mobile wilt werken!

Move4Mobile is door Emerce uitgeroepen tot de #1 van alle mobile bureaus in Nederland. We zijn ambitieus, nuchter en houden van aanpakken. Yes we can! Met plezier naar je werk gaan is het allerbelangrijkst. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij op je plek zit. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en hele fijne collega’s om je heen. We werken hard en gaan alleen voor het beste resultaat. Daarnaast ga je natuurlijk mee met onze vette teamuitjes waar we altijd nog lang van nagenieten.

O ja, en natuurlijk hebben we goede arbeidsvoorwaarden: een goed salaris, pensioen, flexibele werktijden, laptop, telefoon, etc.

Zijn wij op zoek naar jou?

Dan willen we dat heel graag weten. Talenten als jij zijn schaars. Mail je CV, porfolio en motivatiebrief naar jobs@move4mobile.com. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Bel dan met Ilse: 06 59 823 892.

Voldoe je niet helemaal aan bovenstaand profiel maar ben je ervan overtuigd dat je bij ons past? Ook dan horen we graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

Plaatsingsdatum
23 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Zwolle
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 per week uur