Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Data Team Lead

Amsterdam
40 uur

Wij zijn iO: een groeiend team van talent dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie, marketing en technologie werken we samen met onze klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien.

Als team lead data en intelligence ben jij verantwoordelijk voor het aansturen, ontwikkelen en uitbouwen van het data en intelligence team op Campus Amsterdam.

Het data en intelligence team zorgt ervoor dat we de hele klant funnel goed kunnen doormeten en analyseren en optimaliseren. Dat de bijdrage van alle media kanalen aan het resultaat helder zijn en de conversies geoptimaliseerd kunnen worden met de juiste inzichten. Het zorgt voor data aggregatie, koppelingen, analyse, dashboarding

Het data en intelligence team werkt samen met alle marketing teams, maar ontwikkeld en verbeterd ook de eigen dienstverlening. Het is bezig samen met de iO expert groups met thema’s als de “cookieless future” en is ook bekend met alle privacy issues en het samenstellen van de optimale Marketing Data Stack.

Jij mag dan wel bezig zijn met data en analytics, toch weet je dat alles in onze business rond mensen draait. Daarom ligt de focus bij iO op autonomie en krijg je volop kansen voor persoonlijke groei. Een opleiding die je nieuwe inzichten geeft in dashboarding? Doen! Even stoom afblazen in onze gameroom tussen twee meetings door? Tuurlijk dat. Spontane afterwork in de keuken na een lange werkdag? Schol!
Wanneer je binnenwandelt op Campus Amsterdam, voelt het ook echt aan als een campus — een inspirerende hub waar experts uit verschillende domeinen samenwerken aan indrukwekkende projecten. Binnen de teams zijn de lijnen kort en staat iedereen klaar om jou te helpen wanneer je een extra paar mouwen of een second opinion nodig hebt.

Details

Plaatsingsdatum
16 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur