Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Data Platform Engineer

40 uur

We are Triple

WAT GA JE DOEN?

Als onze nieuwe Data Platform Engineer ben je een belangrijke spil in onze operations. Je zult onze klanten en partners adviseren over de technische mogelijkheden over de infrastructuur op Data Platformen. Het is aan jou om de toepassingen te ontwerpen, realiseren en implementeren die onze klanten nodig hebben.

Bij Triple houden we van herbruikbaarheid en schaalbaarheid. Bij de architectuur en het inrichten van de infrastructuur houd je hier dus zeker rekening mee. Je draagt bij aan de automatisering, doorontwikkeling en stabiliteit van onze platformen. Ook ben je verantwoordelijk voor de deployment naar productie door middel van CI/CD, monitoring en performance optimalisatie. Een behoorlijke uitdaging toch?

WIE ZOEKEN WIJ?

Als persoon neem je brede kennis van Data en Cloud mee. We verwachten absoluut niet dat je alles weet, maar gaan er wel vanuit dat je kennis hebt opgedaan van Data Engineering binnen een cloudomgeving. Dit kan bijvoorbeeld in Azure, Google Cloud of AWS zijn. Je bent niet vies van software development en je hebt een mindset om te automatiseren. Daarnaast verwachten we van je dat je openstaat voor discussie en verandering wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen. Zelf nieuwe ideeën aandragen? Dat juichen we alleen maar toe.

Het team (waarin je komt te werken) werkt prettig met elkaar samen; plezier is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen stappen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring en kennis op het gebied van cloud-based data pipelines, metadata en database platformen;
  • Begrip van big data, OLTP en OLAP-concepten en datastructuren;
  • Bij voorkeur gecertificeerd in Data Solutions (bijvoorbeeld Microsoft DP-200 / DP-201);
  • Bekend met batch en streaming tools en talen als Python en T-SQL, Apache Spark en Kafka of de Azure tegenhangers;
  • Natuurlijk spreek en schrijf je moeiteloos Engels en Nederlands.

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van Video, Back-end, Front-end en Mobile Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, UX/UI Design, Strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 190’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.

Details

Plaatsingsdatum
13 jan 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur