Data engineer
Hoofddorp
32-40 uur

Wat de uitdaging ook is, wij zorgen voor de beste oplossing. Keer op keer. We doen dit door de slimste koppen, creatiefste geesten, beste strategen en innovatiefste technologie met elkaar te verbinden. nnDe afgelopen 25 jaar is onze cultuur gevormd door de combinatie van allerlei disciplines zoals advies, creatie en technologie. En die cultuur wordt gekenmerkt door vakmanschap, toewijding, uitdagingen aangaan, de beste willen zijn en pas tevreden zijn als de klant succesvol is. We zijn professionele en gepassioneerde vakidioten, tech-savvy experts, designtalenten, datanerds en sociale toppers die van uitdagingen houden. Ons credo is niet voor niets: 'We love challenges'. Ga jij de uitdaging aan, en kom je ons versterken?nn

Data is hot, zéker in deze tijd. Veel bedrijven zien de toegevoegde waarde van data, maar hebben deze data nog niet goed inzichtelijk. Hierbij helpt Macaw. Door hen te inspireren en aan de hand te nemen richting een toekomstbestendig- en waardevol data platform dat alle traditionele en innovatieve datagedreven workloads kan ondersteunen. Dit doen wij onder andere bij Basic Fit, PWN, Vivat, Henkel en ABN AMRO.  

Wat je doet als Data Engineer

Bij Macaw werken internationaal 370 collega’s, waarvan er zo’n 60 collega’s zich primair met data bezig houden. Dit is over de volle breedte van data: van traditionele Business Intelligence oplossingen en Smart Data Platforms (SDP) tot geavanceerdere Analytics oplossingen met AI en Data Science. Binnen het team Data & Analytics hebben we 2 MVP’s bij Macaw, Dave Ruijter en Marc Lelijveld.

Samenwerking is bij ons gericht op eigen- en teamverantwoordelijkheid, maar ook op een professionele wijze met elkaar werken vinden wij belangrijk. Elkaar aanspreken en helpen, balans vinden met elkaar, kennis delen en natuurlijk ook samen successen vieren. We zijn een gedreven club professionals die hard werken en veel gezelligheid met elkaar delen. 

Als Data Engineer adviseer je onze klanten over de technische mogelijkheden en randvoorwaarden op Data & Analytics gebied. Samen met je team ontwerp, realiseer en implementeer je D&A toepassingen, slimme big-data platformen en self service BI oplossingen die klanten nodig hebben. Jij houdt je onder andere bezig met het ontwerpen van architecturen, de build en deployment met Azure DevOps en met Azure Services. Ook configureer je ETL en Azure Data Factory pipelines en voer je data engineering uit.  De collega’s in het team hebben ruime technische kennis van bestaande technologie zoals het Azure Data Platform, SQL Datawarehouse, Azure Data Lake en Azure Databricks en veel logica wordt geschreven in Python en SQL. Daarnaast werken we met de nieuwste technologie zoals Azure Synapse. Bekijk dit filmpje om te zien hoe Macaw collega Henko Kors hiermee bezig is.

Omdat je voor verschillende klanten van Macaw werkt is het belangrijk dat je markttrends volgt. Je werkt, naast aan het succes van onze klanten, ook aan je eigen ontwikkeling. Een voorbeeld hiervan kan zijn dat je gebruik maakt van de Azure credits voor PoC’s of jouw prive-project. Of je volgt een specifieke training, die wordt betaald uit jouw Macaw-studiebudget. Kortom, als onderdeel van een deskundig en gedreven team van functionele- en technische Specialisten, Consultants en Architecten geef jij vorm aan deze rol op een manier die het beste bij jouw persoonlijkheid en je ambitie past. 

“Mezelf remmen is mijn grootste uitdaging. Er zijn overal kansen binnen Macaw en er is zo veel op te pakken, maar niet alles kan tegelijk!” – Roland Holterman, werkzaam als Data & Analytics Consultant

Wat mag je van Macaw verwachten?

Dit is een gave rol, waarbij je jouw technische skills kunt combineren met coachingsvaardigheden.  Verder bieden we je: 

  • Een mooi salaris én een mobiliteitsvergoeding
  • 29 Vakantiedagen, die nog kunnen oplopen tot 33 dagen
  • Een ruim opleidingsbudget, omdat wij jouw ontwikkeling heel belangrijk vinden
  • Erkenning en waardering voor goed werk

Details

Plaatsingsdatum
29 dec 2020
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur