Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

CRO specialist

Almelo
32-40 uur
Voor ons CRO-team zijn we op zoek naar een ervaren Conversie Optimalisatie Specialist. Als CRO specialist ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de platformen van onze klanten. Dit doe je door obstakels bloot te leggen, hypotheses te ontwikkelen en potentiële oplossingen te testen. Op deze manier maak jij samen met de klant weloverwogen keuzes om daarmee hun platformen op voorsprong te zetten.

Dit ben jij

 • Jij hebt ervaring als Conversie Optimalisatie Specialist;
 • Jij beheerst over sterke analytische vaardigheden en bekijkt een vraagstuk of probleem vanuit verschillende invalshoeken;
 • Je ziet commerciële kansen en overtuigt klanten vanuit de inhoud;
 • Jij hebt ambitie om door te groeien in een teamlead rol, heb je al ervaring in het aansturen van een team? Dan kun jij starten in een chapter lead rol;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in zowel woord als geschrift.

Je hebt een grote passie voor jouw vakgebied en je zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Doordat je altijd up-to-date bent weet je op tijd kansen te signaleren en deze te vertalen naar een toegevoegde waarde voor de klant en voor Adwise. We geven jou hier graag de ruimte voor. Daarom word je minimaal 10% van je tijd vrij gepland om te kunnen besteden aan het opdoen van nieuwe kennis en het werken aan innovatieve projecten. Zo zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen in onze markt.

Dit bieden wij

 • Salaris tussen de €3591 – €4706,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en niveau;
 • Reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt;
 • Flexibiliteit vinden wij erg belangrijk, daarom mag jij werken waar en wanneer je wilt zodat je werk past bij jouw huidige situatie “with freedom comes responsibility”;
 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen, kan leren van 150 marketeers en kunt doorgroeien;
 • Cultuur waarin vertrouwen de basis is en mensen elkaar kennen ondanks de grootte. Essentie om echt het beste uit jezelf en elkaar te halen;
 • Een flexibel en inclusief feestdagen beleid, Hemelvaart of Suikerfeest, jij kiest zelf je vrije dagen;
 • Een gym waar je zelf of onder begeleiding kan sporten, bootcamp met je collega’s of yoga om tot rust te komen;
 • Elke dag een vers bereide lunch, vers fruit en snacks zodat jij ‘s ochtends zo de deur uit kan lopen.

Dit ga je doen

Als CRO specialist beheer je meerdere klanten, dit kunnen zowel E-commerce als B2B klanten zijn. Je begint altijd met het inventariseren van hetgeen er al is bij de klant. Samen met de klant en het team bepaal je vervolgens de doelen voor de komende periode en de manier waarop je deze wilt behalen.

Vervolgens ga je aan de slag. Het CRO-proces gebruik je als houvast om continu te blijven verbeteren. Je begint met het in kaart brengen van optimalisaties, door deze juist te prioriteren weet je zeker dat je werkt aan de optimalisatie die voor de klant het meeste resultaat oplevert. Dat is lekker, want daar doe je het uiteindelijk voor! In ons eigen testlab kunnen usertests worden gedaan, hier kun je zelf analyses op uitvoeren.

Door te testen valideer je de door jouw gestelde hypotheses, zo weet je zeker dat je aanpassing impact maakt. Al deze resultaten maak je inzichtelijk en de verbeteringen deel je met zowel de klant als je team.

Je team

Je wordt onderdeel van het team Performance Strategy, dit is een multidisciplinair team bestaande uit CRO, Marketing Automation en UX specialisten. Het is de ambitie van Adwise om op elk discipline te groeien en de teams uit te breiden, vooral ook binnen CRO. Dit betekent dat, als jij de ambitie hebt, je op den duur kan doorgroeien in een teamlead rol.

Het team werkt nauw samen en er wordt veel overlegd over klanten, casussen en chapter doelen. Daarnaast werk je samen met een multidisciplinair team van marketeers, strategen en data-specialisten.

De cultuur van Adwise kenmerkt zich door onze enthousiaste en betrokken collega’s die samenwerken en voor elkaar klaar staan. Ons motto is dan ook: Success is not about competition. It’s about contribution. Samen maken we het verschil!

Details

Plaatsingsdatum
24 mei 2024
Salaris range
3591 - 4706
Plaats
Almelo
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur