Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

CRO Specialist

Rotterdam
32-40 uur

Een Rotterdams e-commerce bureau. Wij houden van aanpakken, zijn goudeerlijk, nemen geen blad voor de mond en hebben hart op de tong. Dat is FRMWRK in een notendop.

Hoe maak jij onze klanten blij?
Jij hebt een passie voor optimaliseren en analyseren, je bent oplossingsgericht en je bent een online marketing expert of wil dit worden. Je hebt de wil om zoveel mogelijk uit het marketingbudget te halen en een drive om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun doelen. Jij adviseert onze klanten over het effectief inzetten van hun data en zo help jij onze klanten om elke dag een beetje beter te worden. Je wordt enthousiast van A/B testen, vindt het tof om in een klein team te werken en veel verantwoordelijkheden te hebben én je drive is om te zorgen dat campagnes goed worden ingericht en geoptimaliseerd. Tot slot wil je graag de ruimte krijgen om ondernemend te zijn binnen je eigen vakgebied.

Jouw missie als CRO Specialist
Binnen ons Klantontwikkelteam ben jij onze CRO Specialist. Jij krijgt er energie van om jezelf onder te dompelen in data en je in snel tempo te ontwikkelen. Jij houdt je dagelijks bezig met het opzetten en analyseren van personalisatie campagnes, A/B testen, Google Tag Manager, Google Analytics 4 (incl. dataLayer opbouw) en je werkzaamheden optimaliseren. Doordat jij in de data duikt vindt jij kansen voor je klanten om hun conversie te verbeteren en het optimale uit hun strategie te halen.

Los van jouw specialisatie in CRO word je betrokken bij het uitdenken en uitwerken van strategische marketingplannen. Je zal samen met jouw collega’s en hun eigen specialiteiten sparren om tot de beste strategie te komen voor onze klanten. Door middel van de laatste technieken, zoals server side tracking, ben jij op de hoogte van wat er speelt bij een klant en weet jij onze klanten te adviseren en inspireren hoe zij hun customer journey beter kunnen personaliseren en optimaliseren.

Wij werken voor veel verschillende klanten binnen de e-commerce waarvoor conversie optimalisatie een belangrijke peiler is.

Details

Plaatsingsdatum
18 jul 2022
Salaris range
-
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur