Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

CRO Specialist

Rotterdam
128-160 uur

Dit zijn wij, FRMWRK. Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie! FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 25 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien met de inzet van Magento 2 en Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze klanten blijven groeien, ook jouw groei in je kennis en kunde stellen we voorop. Het is daarbij van belang om te weten welke ambities je koestert en welke ervaring je hebt opgedaan. Wij willen het beste uit jou halen, zodat je zo optimaal mogelijk kan meewerken aan onze successen. Want FRMWRK ontwikkelt.

Hoe maak jij onze klanten blij?

Jij hebt een passie voor optimaliseren en analyseren, je bent oplossingsgericht en je bent een online marketing expert of wil dit worden. Je hebt de wil om zoveel mogelijk uit het marketingbudget te halen en een drive om onze klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun doelen. Jij adviseert onze klanten over het effectief inzetten van hun data en zo help jij onze klanten om elke dag een beetje beter te worden. Je wordt enthousiast van A/B testen, vindt het tof om in een klein team te werken en veel verantwoordelijkheden te hebben én je drive is om te zorgen dat campagnes goed worden ingericht en geoptimaliseerd. Tot slot wil je graag de ruimte krijgen om ondernemend te zijn binnen je eigen vakgebied.

Jouw missie als CRO Specialist

Binnen ons Klantontwikkelteam ben jij onze CRO Specialist. Jij krijgt er energie van om jezelf onder te dompelen in data en je in snel tempo te ontwikkelen. Jij houdt je dagelijks bezig met het opzetten en analyseren van personalisatie campagnes, A/B testen, Google Tag Manager, Google Analytics 4 (incl. dataLayer opbouw) en je werkzaamheden optimaliseren. Doordat jij in de data duikt vindt jij kansen voor je klanten om hun conversie te verbeteren en het optimale uit hun strategie te halen.

Los van jouw specialisatie in CRO word je betrokken bij het uitdenken en uitwerken van strategische marketingplannen. Je zal samen met jouw collega’s en hun eigen specialiteiten sparren om tot de beste strategie te komen voor onze klanten. Door middel van de laatste technieken, zoals server side tracking, ben jij op de hoogte van wat er speelt bij een klant en weet jij onze klanten te adviseren en inspireren hoe zij hun customer journey beter kunnen personaliseren en optimaliseren.

Wij werken voor veel verschillende klanten binnen de e-commerce waarvoor conversie optimalisatie een belangrijke peiler is.

Dit ben jij

✅ Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting van Commerciële Economie, Marketing, Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
✅ Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring met data analyse;
✅ Je hebt affiniteit met e-commerce en ervaring in het werken aan de bureauzijde;
✅ Je hebt een gezonde portie overtuigingskracht en werkt graag resultaatgericht;
✅ Je kan gericht communiceren met de klant en jouw collega’s;
✅ Je komt met data-gedreven oplossingen.
✅ Je hebt ervaring met de tools: Sooqr, Squeezely, GA4, (s)GTM en Channable;
✅ Je weet een klantvraag om te zetten naar een online strategie;
✅ Nederlands en Engelse spreekvaardigheid.

                 

Wat wij je aanbieden

➡️ Een hecht en informeel team van online specialisten;
➡️ Mogelijkheid om thuis te werken;
➡️ 25 vakantiedagen per jaar met daarbovenop de nationale feestdagen;
➡️ Een persoonlijk ontwikkelbudget en aandacht voor jouw ontwikkelbehoeftes;
➡️ Ruimte om je extra te ontwikkelen op onze maandelijkse persoonlijke ontwikkeldag;
➡️ Een vaste groeibeloning als jij je ontwikkelt;
➡️ Een vergoeding voor reis- en thuiswerkkosten;
➡️ Regelmatige leuke en gezellige borrels;
➡️ Tot slot, bieden wij je natuurlijk ook een goed pensioen.

Details

Plaatsingsdatum
13 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
128-160 uur