CRO Marketeer
Eindhoven
Fulltime uur
Krijg jij energie van uitdagende projecten bij een Digital Agency waar je aan de slag gaat voor klanten in e-commerce en financial services? Als CRO Marketeer bij ISAAC breng je samen met de klant hun digitale landschap in kaart, richt je met de juiste tooling de online customer journeys in en optimaliseer je de activiteiten.

Je gaat in de slag in projectteams waarin je samenwerkt met Software Developers, UX Designers, Architecten en Projectmanagers. Klanten en collega’s neem je mee in je adviezen op het gebied van meetbaarheid, marketingpsychologie en data-analyses van de digitale customer journeys van onze klanten. Maar je bent niet alleen het brein achter adviezen, je steekt ook de handen uit de mouwen bij de uitvoering. Bijvoorbeeld door de platformen in jouw projecten marketing-ready te maken met de inzet van analytics en tag management tools. Of data te analyseren en te vertalen naar realistische optimalisaties, die je begrijpelijk en overtuigend aan de klant en jouw collega’s presenteert.

Ben jij de CRO Marketeer die wij zoeken?

  • Je hebt ervaring met het marketing-ready maken van een platform. Je draait je hand niet om voor (web)analytics, tag management, performance dashboarding en inrichten daarvan;
  • Je hebt ervaring met het maken van data-analyses die je weet te vertalen naar realistische optimalisaties. Waarin je jouw kennis van User Experience, Usability en Persuasion uiteraard verweeft;
  • Je hebt ervaring met het opstellen van hypotheses en opzetten van A/B- en multivariate testen en op basis van data-analyses geef je heldere, realistische adviezen;
  • Eerder heb je al gewerkt met één of meerdere van de volgende of vergelijkbare pakketten: Visual Website Optimizer (VWO), Google Optimize of Optimizely;
  • Je hebt 3+ jaar ervaring als CRO marketeer in Commerce of leadgeneratie. Of je hebt die ervaring als consultant aan bureauzijde.

Over ISAAC

ISAAC is een Digital Agency met 140+ specialisten. We werken op projectbasis aan de strategie, het ontwerp en ontwikkeling van maatwerk applicaties, platformen en digitale landschappen voor onze klanten. En als we daarbij met de nieuwste technieken kunnen werken, dan doen we dat natuurlijk. We investeren dan ook volop in vakkennis en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in domeinkennis zodat we de business van onze klanten altijd goed begrijpen. Maar bovenal investeren we in – hoe wij dat noemen – de kracht van het collectief. Onze kennis wordt namelijk niet opgeknipt door te detacheren, maar verrijkt door in projectteams samen te werken op één kantoor in Eindhoven. Uitdagend werk en succesvolle projecten staan bij ISAAC voorop, maar niet zonder onze ISAACi: een gezellige groep mensen en waar buiten de .complexe digitale uitdagingen vooral ook veel leuke dingen worden georganiseerd en ondernomen. We love .complexity!

 

Wat ISAAC jou biedt

Onze aanbieding bestaat uiteraard uit meer dan een salaris alleen. Ook dit is vanzelfsprekend bij ISAAC:

  • Flexibele starttijden. Bij ons kun je tussen 08.00 en 09.30 uur beginnen;
  • Ruime vergoeding voor de zorgverzekering en een bijdrage aan jouw pensioen;
  • 10% van je werktijd investeren in je eigen kennis, uiteraard op onze kosten. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor certificeringen, opleidingen/cursussen, conferentiebezoeken en Guilds;
  • Gratis bedrijfslunch, onbeperkt fruit en vrijdagmiddagborrel;
  • Je werkt altijd bij ons op kantoor, in Eindhoven.

Nadat je hebt gesolliciteerd

Binnen 10 werkdagen laten we je weten of je uitnodigen voor een eerste kennismaking bij ons op kantoor in Eindhoven.

Eerste kennismaking

Het eerste gesprek zien we als kennismaking. We leren je graag beter kennen! Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we een tweede gesprek;

Tweede kennismaking

In het tweede gesprek ontmoet je twee andere collega’s dan in het eerste gesprek. We vinden het belangrijk dat je, vanuit verschillende invalshoeken, een goed beeld van ISAAC krijgt.

Is er daarna een goede match?

Dan doen wij jou graag een aanbieding! In het laatste gesprek bespreken we ons voorstel, arbeidsvoorwaarden en praktische zaken, zoals jouw eerste werkdag en digitale uitrusting.

Ben jij de CRO Marketeer die wij zoeken?

Ben jij de data-gedreven en klantgerichte CRO Marketeer met affiniteit voor online marketing én met een hbo of WO-achtergrond in de richting van marketing, commerciële economie, bedrijfskunde of psychologie?

Maak dan van deze vacature jouw baan! Stel je aan ons door op de blauwe button te duwen en je gegevens te uploaden, of jouw sollicitatie rechtstreeks naar Denise (denise@isaac.nl) te sturen.

Inhoudelijke vragen over deze vacature? Bel of Whatsapp Denise op 06-18 74 52 86 of stuur een mailtje naar denise@isaac.nl. Ze staat je graag te woord!

Details

Plaatsingsdatum
01 feb 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
Fulltime uur