Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Creative Lead / UI/UX designer

Kootwijkerbroek
24-40 uur

Webleads werkt voor organisaties waarvoor online resultaat cruciaal is. Wij laten hen ervaren dat juist de combinatie van online techniek, optimalisatie & marketing leidt tot resultaat. En dit doen wij op onze eigen wijze. Persoonlijk. Betrokken. Kortom, een internetbureau met een gewaardeerde werkwijze dat opdrachtgevers helpt bij het realiseren van hun online ambitie.

Adem jij creativiteit? Creëer jij vanuit het niets mooie, doordachte ontwerpen? En wil je graag werken binnen een informeel en gezellig team? Kom dan werken als Creative Lead / UI/UX designer bij Webleads!

Onze klantenkring breidt zich uit, waardoor we invulling mogen geven aan mooie online opdrachten. En om dit te blijven doen met de kwaliteit die onze partners van ons gewend zijn, zijn we bij Webleads we op zoek naar een UI/UX Designer.

Wat ga je doen als Creative Lead UI/UX designer?

  • Strategie vertalen naar praktisch designs / concepten (zowel websites als campagnes).
  • Eindverantwoordelijke voor alle designs (site, campagnes, mailtemplates, social grid etc.).
  • Jij vertolkt een belangrijke rol om alle belangen vanuit het team samen te brengen omdat je zowel de belangen snapt van design (UI, UX), development (tech), content en marketing.
  • Jij verdedigt design keuzes a.d.h.v data en theorie, UI, UX en CRO principes.
  • Jij gaat een belangrijke rol spelen in onze eigen marketing (profilering van Webleads naar buiten toe).
  • Jij onderzoekt en past de laatste trends op design gebied toe in ontwerpen / design voorstellen (voor klanten, dan wel onze eigen backend / frontend).
  • Jij bent in staat om het verhaal van de klant te vertellen / presenteren op zo’n manier dat de doelgroep zich er toe aangetrokken voelt (in tekst, beeld etc).

Meer weten? Lees snel verder op webleads.nl

Details

Plaatsingsdatum
20 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Kootwijkerbroek
Dienstverband
Baan
Aantal uren
24-40 uur